10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Craiova a muncit, dar Gloria Buzău a fost, per total, echipa mai bună

SCM Craiova a muncit, dar Gloria Buzău a fost, per total, echipa mai bună

Duminica de 23 octombrie nu a fost deloc pe placul handbalistelor de la SCM Craiova, pentru că duelul cu Gloria Buzău, singura echipă neînvinsă din Liga Florilor, nu a ieșit așa cum își doreau. La finele celor 60 de minute, formația vizitatoare s-a impus în Bănie cu scorul de 27-23 și astfel a bifat cel de-al 7-lea succes consecutiv în campionat. De partea cealaltă, SCM Craiova rămâne pe locul al nouălea, cu trei victorii obținute până în prezent.

Prima parte a duelului din Sala Polivalentă a fost echilibrată, cele două echipe mergând de la egal la egal mai bine de 20 de minute. La scorul de 9-9, însă, jocul s-a rupt un pic în favoarea buzoiencelor, care au trecut la conducere pe tabelă la trei goluri diferență, scor 12-9. Oltencele au încercat să revină, s-au apropiat și la un gol, însă diferența la pauză a fost tot de trei reușite, 14-11.

Oaspetele au câștigat și repriza a doua

În startul părții secunde, echipa oaspete s-a distanțat pe tabelă, scor 17-12, iar misiunea Craiovei părea să fie din ce în ce mai complicată. Câteva reușite spectaculoase ale Alexandrei Andrei și Samirei Rocha au mai încălzit, puțin, atmosfera printre fanii olteni prezenți la sală. Gloria a jucat, în special, pe contraatac și a profitat de multe bâlbâieli și greșeli neforțate din defensiva alb-albastră, în momente importante, ceea ce a făcut ca diferența să se mențină la trei goluri și cu 10 minute înainte de final. Craiovencele au obosit să țină ritmul până la final, iar Buzăul și-a asigurat cea de-a șaptea victorie, scor 27-23.

De notat și faptul că au fost destul de multe faze pe parcursul jocului la care cei doi arbitri delegați la această partidă au închis ochii și și-au permis să ofere câteva mici „cadouri“ formației din Buzău.

SCM Craiova: Curmenț, Sousa – Cace (1), Rocha (4), Grigorie, Șelaru, Ruth, Rodrigues (2), Țicu (1), Susnea, Andrei (1), Vâlcan (1), Tudorică, Krpez (13), Jipa. Antrenor: Bogdan Burcea.

Pentru SCM Craiova va urma o perioadă de pauză competițională, iar în luna noiembrie, mai exact pe 27, se va deplasa la Rapid, campioana României.

Citește și: Volei (m) / Victorie în 70 de minute! SCMU Craiova s-a distrat cu Suceava

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS