10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Craiova nu a avut replică în deplasarea de la Bistrița

SCM Craiova nu a avut replică în deplasarea de la Bistrița

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a pierdut cu scorul de 28-21 meciul jucat la Bistrița, în cadrul etapei cu numărul 23 din Liga Florilor. Formația lui Bogdan Burcea nu a avut nicio șansă pe tot parcursul meciului, pentru că gazdele confruntării au jucat la un nivel bun și nu au cedat în niciun moment inițiativa. Mai mult de atât, acesta a fost încă un meci în care s-a simțit din plin lipsa sportivelor de calitate și cu experiență din lotul Craiovei.

Gazdele au fost la conducere încă din startul partidei și au intrat la cabine cu o diferență de 7 goluri, 16-9. Ecartul dintre cele două echipe s-a menținut pe parcursul reprizei secunde, iar Gloria nu a avut probleme până la final. Gazdele s-au impus în fața formației craiovene cu 28-21.

SCM Craiova: Curmenț, Dzhukeva, Chetraru – Bak 8, Loken 4, Andrei 2, Cîrstea 2, Cace 1, Șelaru 1, Nica 1, Tudorică 1, Jipa 1, Ion. Antrenor: Bogdan Burcea.

SCM Craiova joacă în următoarea etapă în compania celor de la Dunărea Brăila. Meciul este programat miercuri, 18 mai, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă.

Citește și: Handbaliștii Craiovei au cedat cu Potaissa Turda! Goluri multe și spectacol ofensiv

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS