17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalCSU Timișoara și Iași, următoarele adversare ale handbaliștilor de la „U“ Craiova

CSU Timișoara și Iași, următoarele adversare ale handbaliștilor de la „U“ Craiova

Handbaliștii Universității Craiova revin la treabă în acest weekend, iar primul meci oficial din 2022 îl vor disputa acasă, în Sala „Ion Constantinescu“, sâmbătă, la ora 12.00. Oltenii primesc vizita lui CSU Timișoara, o echipă ce nu a pus probleme până acum în meciurile directe. Apoi, la mijlocul săptămânii viitoare, trupa lui Cătălin Popescu se va deplasa la Iași, pentru meciul din Cupa României.

Contactat de GdS, tehnicianul Craiovei a prefațat cele două jocuri ale echipei sale și a mărturisit că pune preț și pe Cupa României, competiție în care dorește să ajungă cât mai departe.

„Pentru noi urmează primul meci oficial din play-out-ul Diviziei A, Seria C. Jucăm sâmbătă aici, cu CSU Timișoara, în prima etapă. Suntem, în total, șase echipe și jucăm tur-retur între noi. E destul de greu să-mi motivez băieții, pentru că nici dacă terminăm primii nu câștigăm nimic, decât un bonus din partea clubului. Și dacă vom câștiga toate meciurile, situația rămâne neschimbată și nu avem niciun plus. Le-am spus tuturor că acestea sunt partidele în care joacă pentru ei, să se evidențieze, că nu se știe niciodată cine îi vede“, s declarat Cătălin Popescu.

Vor victoria și la Iași

După acest joc, la mijlocul săptămânii viitoare, mergem la Iași, pentru duelul din primul tur al Cupei. Este o competiție care tot timpul ne-a atras, am mers de fiecare dată cu gândul la victorie ca să putem juca, pe parcurs, și cu echipe din prima ligă. Putem trece de Iași, nu este deloc imposibil, dar depinde și de cât de afectați vom fi și de drum. La două zile după meciul cu Timișoara va trebui să stăm 12 ore pe drum, ceea ce nu este deloc bine. Mai mult de atât, nu o să am nici tot lotul, pentru că avem câteva probleme. Niciodată nu ne-am deplasat atât de mult. Normal ar fi trebuit ca tragerea la sorți din Cupă să se facă pe criterii geografice, dar acum nu avem ce face și mergem acolo să câștigăm“, a adăugat antrenorul alb-albaștrilor.

În play-out-ul Diviziei A, Seria C, alături de Universitatea Craiova se mai regăsesc Sânnicolau Mare, SCM Timișoara, CSU Timișoara, Constantin Brâncuși Tg. Jiu și Drobeta.

Citește și: Burcea a „tunat“ după meciul cu Vâlcea: „Dacă ăsta este handbalul în România, nu mai am nimic de zis“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS