7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal / Universitatea Craiova nu a avut nicio șansă la Oradea

Handbal / Universitatea Craiova nu a avut nicio șansă la Oradea

Cu mai multe probleme, Universitatea Craiova nu a reușit să evite eșecul la scor la Oradea și a cedat cu 27-41. Handbaliștii pregătiți de Cătălin Popescu nu prea au contat în acest meci, unul în care au încasat gol după gol. Partida a contat pentru etapa a 6-a din Divizia A, Seria C.

Gazdele de la CSM Oradea nu au avut deloc milă de echipa olteană, iar jucătorii bihoreni au înscris din toate pozițiile. Cu probleme pe faza de construcție, dar și cu găuri în defensivă, craiovenii au trebuit să se declare învinși încă de la pauză, când scorul era 24-8. În partea a doua, jocul s-a mai schimbat, iar Universitatea a început să mai adauge goluri pe tabelă. La final, CSM Oradea s-a impus categoric cu 41-27.

Cătălin Popescu a avut la dispoziție pentru acest meci următorul lot: Gheorghiță, Bureta – Ianași, Bouros, Codruț Păun, Matei, Gușatu, Micu, Coadălată, Luntraru, Budoiu, Florea, Pătru. Mihai Păun, Mihai Iovănescu și Gabriel Rușeanu nu au putut evolua în acest meci.

În clasament, alb-albaștrii se îndepărtează de primele două clasate și rămân cu 10 puncte. De partea cealaltă, Oradea se pare că va câștiga detașat seria, având până în prezent maximum de puncte după primele șase runde.

„Am avut patru titulari accidentați, iar în aceste condiții, și la Oradea, este foarte greu. Am făcut o primă repriză slabă, dar apoi ne-am mai revenit și am mai recuperat. Trecem rapid peste acest eșec și ne focusăm deja pe partida cu Drobeta“, a spus Cătălin Popescu, la finalul jocului din sala „Antonio Alexe“.

Citește și: Raluca Olaru, în marea finală de dublu de la Moscova! Sâmbătă luptă pentru trofeu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS