14.5 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisRaluca Olaru, în marea finală de dublu de la Moscova! Sâmbătă luptă pentru trofeu

Raluca Olaru, în marea finală de dublu de la Moscova! Sâmbătă luptă pentru trofeu

Avem o sportivă în finala de la Moscova! Perechea româno-ucraineană Raluca Olaru/Nadia Kicenok s-a calificat, vineri, în finala probei de dublu din cadrul turneului din Rusia. Cele două jucătoare au trecut cu scorul de 7-5, 7-5 de cuplul rus Natela Dzalamidze/Kamila Rahimova, după o oră şi 44 de minute.

În primul set, Olaru şi partenera sa au avut 5-3, dar au fost egalate (5-5), pentru ca apoi să câştige ultimele două ghemuri şi setul (7-5). Cuplul româno-ucrainean a avut avantaj în actul secund cu 3-1 şi 4-2, rusoaicele au câştigat trei ghemuri la rând (4-5), după care a fost rândul perechii Olaru/Kicenok să câştige trei ghemuri, încheind conturile cu 7-5.

Olaru şi Kicenok şi-au asigurat un cec de 17.750 de dolari şi 305 puncte WTA la dublu.

În finală, Olaru şi Kicenok vor înfrunta favoritele numărul doi, Jelena Ostapenko (Letonia)/Katerina Siniakova (Cehia). Acestea au câştigat în penultimul act cu 6-2, 5-7, 10-2 contra perechii cehe Marie Bouzkova/Lucie Hradecka. Partida este programată să înceapă sâmbătă, în jurul orei 15.00.

Aceasta este a 24-a finală WTA de dublu a Ralucăi Olaru, care are 11 titluri şi 12 finale pierdute. Olaru şi Kicenok au câştigat anul acesta titluri la Sankt Petersburg şi Chicago, pierzând o finală la Bad Homburg.

Citește și: Atât s-a putut! Simona Halep, învinsă în sferturi la Moscova de puternica Sakkari

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS