10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalObligatoriu victorie la Deva!

Obligatoriu victorie la Deva!

-

Handbalistele de la SCM Craiova nu concep un alt rezultat în afara victoriei pe terenul celor de la CSM Deva, o formație nou promovată în Liga Florilor. Dar, pentru a reuşi acest lucru, fetele lui Burcea sunt nevoite să trateze cu maximă seriozitate partida, altfel s-ar putea să aibă o surpriză. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 18.00.

„Secundul“ Costin Dumitrescu, dar şi jucătoarele Adriana Ţăcălie şi Ştefania Jipa au prefaţat duelul de la Deva şi au mărturisit că atmosfera din cadrul echipei este una ideală pentru a face performanţă.

„Sâmbătă jucăm la Deva, în etapa a 3-a şi va fi un meci extrem de important. În acest sezon meciurile sunt importante etapă de etapă. Ne propunem să avem prestaţii mult mai bune în acest an şi, din această cauză, tratăm cu maximă seriozitate meci de meci. Suntem atenţi la fiecare detaliu, mai ales că Deva este nou promovată şi nu le cunoaştem prea bine. Vom face ceea ce trebuie pentru a obţine victoria. Este nevoie de concentrare 60 de minute, chiar impunem lucrul acesta. Cerem în mod expres ca fiecare secundă să fie tratată cu seriozitate. Nu avem niciun motiv să luăm de sus echipa adversă, mai ales că au jucătoare care au mai evoluat în Liga Florilor.

Am încercat să ţinem echipa cu picioarele pe pământ, chiar dacă am început bine campionatul. Atmosfera este bună, spiritul la fel, aşa că avem toate premisele să obţinem rezultate bune. În afară de Maria Mincu şi Valentina Ion, care sunt accidentate, avem un lot sănătos şi sperăm să rămână aşa. Este obligatorie victoria, trebuie să spun asta, pentru că punctele sunt vitale. Este o bucurie că jucăm cu spectatori şi sperăm, totodată, să avem parte de un campionat normal, adică meci acasă, apoi deplasare“, a spus Costin Dumitrescu.

„Victoriile aduc victorii“

„Va fi un meci dificil. Mergem într-o deplasare lungă, iar orice meci în deplasare va fi mult mai dificil decât cel de acasă. Noi îl tratăm cu multă seriozitate şi obligatoriu trebuie să câştigăm. Presiune este la fiecare meci, pentru că de fiecare dată vrem să câştigăm. Suntem toate sănătoase şi contează mult pentru moralul nostru. Victoriile aduc victorii, iar atmosfera este una excelentă la echipă. Momentan nu avem un obiectiv clar. Clubul îşi doreşte să ne clasăm în primele opt, dar noi ne dorim să fim cât mai sus“, a punctat Ţăcălie.

„De la acest joc îmi doresc victoria şi să ne întoarcem sănătoase acasă. Ne simţim puternice, mai ales după acest start de campionat. Încrederea este mare şi ne pregătim meci de meci. Pentru mine este primul sezon aici, mă simt excelent la Craiova, iar fetele sunt pe placul meu“, a adăugat Ştefania Jipa.

SCM Craiova este neînvinsă până în prezent în Liga Florilor şi are patru puncte după două etape.

Citeşte şi: SCMU Craiova începe sezonul cu un duel tare în Cupă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:15:59

Costel Gîlcă și Alex Crețu au prefațat meciul Farul...

Farul Constanța și Universitatea Craiova se întâlnesc luni, de...

ȘTIRI GdS