16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalCraiovencele s-au ținut de cuvânt! Punct mare pe terenul celor de la SCM Vâlcea

Craiovencele s-au ținut de cuvânt! Punct mare pe terenul celor de la SCM Vâlcea

După eșecul suferit în Cupă, săptămâna trecută, tot în fața formației SCM Vâlcea, Craiova a făcut un meci mare în partida susținută astăzi, în sala „Traian“, în prima etapă din noul sezon. Fetele pregătite de Bogdan Burcea au încercat pe cât posibil să țină pasul cu gruparea vâlceană și acest lucru le-a ieșit de minune. Ba mai mult de atât, gruparea din Bănie a avut și meciul în mână în mai multe momente, dar, într-un final, a obținut un rezultat de egalitate. A fost 29-29, iar debutul în noul campionat este unul foarte bun.

Prima repriză, de această dată, a fost pe departe de cea din primul joc, din Cupă. Alb-albastrele au fost mult mai atente în defensivă, nu le-au mai pus pe adversare pe contraatac și au adus și un plus de agresivitate în atac. La pauză, scorul pe tabelă surprindea pe toată lumea, 16-13 în favoarea oaspetelor.

La reluare, Vâlcea s-a mai trezit puțin din „amorțeală“, dar, chiar și așa, fetele lui Burcea nu le-au dat pace în niciun moment. A fost un duel care s-a decis abia pe final, până atunci diferența dintre cele două rivale fiind doar de un singur punct. În minutul 60, tabela a indicat, în cele din urmă, 29-29, iar acest punct este mai mult decât bine venit dintr-un meci extrem de dificil.

SCM Craiova: Dhzukeva, Curmenț, Chetraru – Bak 9, Burcea-Zamfir 8, Cace 3, Loken 2, Țicu 2, Nica 2, Cîrstea 2, Jipa, Țăcălie, Tudorică. Antrenor: Bogdan Burcea.

Pentru SCM Craiova va urma o perioadă ceva mai accesibilă în campionat. În etapa a doua, gruparea din Bănie va evolua pe teren propriu, în Sala Polivalentă, împotriva formației CS Mioveni.

Liga Florilor, Etapa 1:

Marți, 31 august: Brăila – Zalău 22-18;
Vineri, 3 septembrie: Gloria Buzău – Bistrița 25-23, CSM București – Știința București 25-23;
Sâmbătă, 4 septembrie: CSM Slatina – CS Mioveni 24-23,CSM Deva – Rapid 15-27, SCM Vâlcea – SCM Craiova 29-29, Măgura Cisnădiei – Baia Mare 30-24;

Citește și: Ştiinţa pregăteşte trei mari evenimente la împlinirea a 73 de ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS