9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalŞtiinţa pregăteşte trei mari evenimente la împlinirea a 73 de ani

Ştiinţa pregăteşte trei mari evenimente la împlinirea a 73 de ani

Universitatea Craiova sărbătoreşte, duminică, 5 septembrie, 73 de ani de la înfiinţare, iar clubul din Bănie pregăteşte trei mari evenimente pentru toţi iubitorii echipei şi nu numai. Altfel zis, prin intermediul unui comunicat, clubul alb-albastru a anunţat că suporterii Ştiinţei pot participa la „Ziua porţilor deschise la Cantonamentul echipei“, asta în cazul în care se află în Craiova, sau pot socializa direct cu jucătorii în „Cantonamentul Ştiinţei din Poiana Braşov“. De asemenea, fanii şi cei care se află în zona Filiaşului pot asista la un „Meci Aniversar Stiinta73“, pe stadionul din Filiași.

„73 de ani de iubire alb-albastră | 5 septembrie 1948 💙

Duminică, 5 septembrie 2021, sărbătorim aniversarea clubului cu 3 evenimente speciale în 3 locații diferite. Pentru că dragostea față de Știința depășește granițele Olteniei și pentru că ne dorim să fiți întotdeauna alături de noi, vă invităm să sărbătorim împreună ziua în care a luat naștere un mit nemuritor: Universitatea Craiova.

1. ZIUA PORȚILOR DESCHISE LA CANTONAMENTUL ȘTIINȚEI DIN CRAIOVA

Duminică, în intervalul orar 09:00 – 15:00, vă așteptăm, cu mic, cu mare, la cantonamentul nostru din Lunca Jiului pentru un tur special în casa în care se pregătesc, zi de zi, „leii” Universității. În intervalul orar 11:00 – 12:00 vor fi alături de tine și foste glorii ale clubului nostru, un moment excelent pentru a depăna amintiri, pentru a face fotografii și a obține autografe.

2. SOCIALIZARE ÎN CANTONAMENTUL ȘTIINȚEI DIN POIANA BRAȘOV

Duminică, de la ora 18:00 fotbaliștii Universității Craiova te așteaptă la Ana Hotels Sport din Poiana Brașov, într-o zonă special amenajată pentru socializare. Ai șansa să vorbești direct cu idolii tăi și să le „furi“ și-un selfie.

3. MECI ANIVERSAR #Stiinta73 LA FILIAȘI

Main-event-ul zilei de duminică va avea loc la stadionul din Filiași, ora 17:30 și îl constituie reeditarea primului meci oficial dintre CFR Filiași și Universitatea Craiova. În deschiderea acestei partide de old-boys va avea loc un duel de juniori U14. Imediat după aceea vom avea parte o nouă lovitură de start istorică după fix 73 de ani.

Pe toată durata celor 3 evenimente este obligatorie purtarea măștii de protecție. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Ne vedem duminică, fie că o facem la Craiova, Filiași sau Poiana Brașov, într-o zi de duminică atât de specială pentru întreaga suflare alb-albastră și hai să ne bucurăm împreună de ceea ce iubim: ȘTIINȚA!“, se arată în comunicatul alb-albaştrilor

Citeşte şi: Cicâldău, după victoria din Islanda: „Am avut motivația de a ne lua revanșa“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS