10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCicâldău, după victoria din Islanda: „Am avut motivația de a ne lua revanșa“

Cicâldău, după victoria din Islanda: „Am avut motivația de a ne lua revanșa“

Alexandru Cicâldău, fostul jucător al Universităţii Craiova, a vorbit despre importanța victoriei cu Islanda și s-a arătat încrezător în puterea echipei naționale de a se califica la Campionatul Mondial din 2022. Totodată, „Cic“ a mărturisit că toţi jucătorii şi-au dorit revanşa după eşecul de anul trecut.

„Am simțit nevoia de revanșă, a fost un moment foarte dureros când am pierdut cu 2-1 și în primul rând am venit să obținem cele trei puncte. Dar, trebuie să recunosc, am avut și motivația de a ne lua revanșa. Sunt sigur că asta trebuie să fie mentalitatea la echipa națională. Avem jucători foarte talentați și, dacă vom avea mentalitatea potrivită, eu zic că vom reuși lucruri mărețe, inclusiv în aceste preliminarii.

Nu mă interesează neapărat să marchez. Dacă înscriu, cu atât mai bine, dar mă interesează să câștige echipa pentru că asta e cel mai important. Nu mă așteptam la atâția suporteri pentru că Islanda e foarte departe de România, dar le mulțumesc și sper să ne susțină în număr cât mai mare la următorul meci“, a spus și Alexandru Cicâldău.

Alibec: „ Nu știu ce să mai fac cu accidentările“

De asemenea, Denis Alibec a spus că a simțit o mobilizare a tuturor celor din delegația României pentru acest prim meci al toamnei. Alibec a vorbit și despre accidentarea suferită în finalul partidei, precizând că vrea să facă o serie de analize.

„Important e că am câștigat, nu contează cine a marcat. Am venit aici cu gândul la victorie și s-a văzut lucrul acesta. Ne-am mobilizat și noi, și staff-ul, și cred că am făcut un meci foarte bun. Eu zic că putem să luăm cele 6 puncte din următoarele două meciuri, dacă vom juca așa, nu cred că poate să ne oprească cineva. Suntem o echipă bună, cu jucători de calitate, iar toți cei care au intrat pe teren în această seară au făcut diferența.

Îmi pare rău că nu pot să duc 3 luni fără să mă accidentez. Nu știu ce să mai fac, mă pregătesc, fac prevenție, dar nu știu… Ceva se întâmplă cu mine și chiar vreau să fac niște analize să văd de ce.Nu mă așteptam să fie atât de mulți suporteri români aici. Aveam tricoul promis, dar le-am dat lor pentru că m-au impresionat și le mulțumim pentru tot”, a declarat Denis Alibec, pentru FRF.

Următorul meci al României din calificările la Campionatul Mondial din 2022, cel cu Liechtenstein, este programat duminică, 5 septembrie, de la ora 21.45.

Citeşte şi: Mirel Rădoi: „E o revanşă, dar deocamdată nu am realizat mare lucru“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS