24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalEste oficial: SCM Craiova a învins Corona Brașov și s-a salvat de la retrogradare!

Este oficial: SCM Craiova a învins Corona Brașov și s-a salvat de la retrogradare!

Așa cum ne așteptam cu toții, handbalistele de la SCM Craiova s-au ținut de promisiune și și-au asigurat, marți seară, prezența în Liga Națională și în sezonul viitor. Formația pregătită de Bogdan Burcea a învins și Corona Brașov, cu scorul de 30-25, și astfel a scăpat de orice emoție înainte de ultimul meci al turneului, cu CS Mioveni.

După victoria la pas cu CSM Roman, de luni, a venit și timpul Coronei Brașov să cedeze în fața Craiovei, o echipă mult mai bună la toate capitolele. Chiar dacă diferența a fost de doar 5 puncte la final, oltencele au condus ostilitățile încă din primele minute și nu le-au lăsat în nici măcar o secundă speranța adversarelor că pot reveni în joc.

SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru – Țicu, Orșivschi, Nica, Andrei, Tudorică, Ion, Savu, Gogoșeanu, Zamfir, Șelaru, Adespii, Enea, Cace. Antrenor: Bogdan Burcea.

Mâine, de la ora 12.30, SCM Craiova va întâlni CS Mioveni, într-un meci fără miză. Ambele echipe și-au asigurat locul în Liga Florilor încă după etapa a doua a turneului.

Citește și: Atât de aproape! Tecău şi Krawietz au ratat de puţin accederea în semifinale la RG

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS