20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalUniversitatea Craiova, locul al 7-lea la turneul final al Diviziei A - Masculin

Universitatea Craiova, locul al 7-lea la turneul final al Diviziei A – Masculin

Handbaliştii Universităţii Craiova au încheiat pe locul al 7-lea turneul de promovare în primul eşalon din România şi astfel vor fi nevoiţi să evolueze pentru încă cel puţin un an în liga secundă. După eşecurile cu Piteşti şi Medgidia, băieţii lui Cătălin Popescu s-au duelat cu CSM Ploieşti, pentru locul al 7-lea, iar la final au avut câştig de cauză. A fost o victorie cu scorul de 36-34 pentru alb-albaştri, care se pregătesc acum de o bine-meritată vacanţă.

Oltenii au condus ostilităţile încă din primele minute şi au avut iniţiativa în acest joc. În prima repriză am reuşit să ne distanţăm la cinci goluri diferenţă (19-14), dar pe parcursul reprizei secunde ploieştenii au mai recuperat din handicap şi au făcut finalul interesant. Doar că, Ianaşi şi compania au fost mai lucizi în ultimele minute şi au asigurat victoria Universităţii cu 36-34.

Universitatea CraiovaLupitu, Gheorghiţă: Bouroş, Budoiu (1), Coadălată, Guşatu, Ianăşi (4), Iovănescu (3), Luntraru (9), Ruşeanu (6), Micu, Neacşu, Pătru, M. Păun (5), Codruţ Păun (8). Antrenor: Cătălin Popescu.

Citeşte şi: Adi Vasile, după victoria cu Macedonia: „E un început bun şi pentru asta sunt mândru“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS