16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalRezultat fantastic! Handbaliştii Craiovei au învins Medgidia şi au terminat pe doi

Rezultat fantastic! Handbaliştii Craiovei au învins Medgidia şi au terminat pe doi

Echipa masculină de handbal Universitatea Craiova a reuşit un rezultat extraordinar, duminică după masă, la Buzău, împotriva Medgidiei. Formaţia pregătită de Cătălin Popescu a „dat de pământ“ cu Medgidia, o formaţie importantă din campionat, care înainte de acest duel se afla pe locul secund în clasament. A fost 33-26 pentru alb-albaştrii, care şi-au asigurat, astfel, locul al doilea la finalul sezonului regulat şi, implicit, prezenţa la turneul semifinal de promovare.

Oltenii au fost mai buni în acest meci şi s-au revanşat pentru înfrângerea din meciul tur. Experienţa şi-a spus cuvântul în acest meci, pe care formaţia alb-albastră l-a controlat în totalitate, încă din primele minute. Dacă la pauză era un avantaj de trei goluri în favoarea Craiovei (15-12), a urmat o repriză scundă de excepţie, în care a existat o singură echipă pe teren. Ovidiu Ianăşi şi Codruţ Păun s-au aflat într-o zi de graţie şi şi-au împins de la spate echipa cu cele şapte reuşite de fiecare.

Universitatea Craiova: Lupitu, Gheorghiţă: Bouroş, Budoiu, Coadălată, Guşatu (4), Ianăşi (7), Iovănescu (3), Luntraru (5), Ruşeanu, Micu (5), Neacşu, Pătru, M. Păun (2), Codruţ Păun (7). Antrenor: Cătălin Popescu.

Un antrenor mulţumit

La finalul partidei cu Medgidia a fost mare bucurie în tabăra oltenilor. Cătălin Popescu, tehnicianul formaţiei alb-albastre, a vorbit cu GdS despre reuşita elevilor săi şi a mărturisit că nu îl interesează viitorul adversar de la turneul de promovare.

„A fost un meci foarte greu, aşa cum mă aşteptam, contra unei echipe tinere foarte bune. Se pare că astăzi a contat foarte mult experienţa individuală a jucătorilor mei, care sunt mai maturi decât adversarii. Mă bucur că am reuşit să terminăm pe locul al doilea în serie. Nu contează cu cine jucăm mai departe, la barajul semifinal. Nu m-am gândit nicio clipă la asta, îmi doream doar să jucăm bine şi să facem meciuri bune. Tot ceea ce contează este că mergem la baraj de pe un loc foarte bun, iar acum suntem fericiţi.

Felicit jucătorii pentru tot ce au făcut până acum, că au muncit pentru a ajunge în momentul acesta. Partida cu Medgidia a fost una de referinţă, am dat totul şi iată că acum ne bucurăm pentru reuşita noastră. Sper să jucăm bine şi la turneul semifinal, iar apoi să tragem tare pentru promovare“, a spus Cătălin Popescu, pentru GdS.

Citeşte şi: Adi Mutu, mesaj pentru jucători înainte de EURO: „Nu uitaţi că sunteţi cei mai buni“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS