15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalBogdan Burcea: „Germania a meritat să câștige“

Bogdan Burcea: „Germania a meritat să câștige“

România a debutat cu un eșec la Campionatul European de handbal din Danemarca, 19-22 cu Germania, iar acum ne punem toate speranțele în partida cu Polonia, de sâmbătă (ora 17.00).

Selecţionerul echipei naţionale, Bogdan Burcea, a recunoscut că formaţia Germaniei a meritat să câştige meciul.

„Sunt recunoscător pentru modul în care fetele au ales să lupte până al final. Cu puţin mai mult noroc în unele momente, rezultatul ar fi putut fi mai bun pentru noi. Dar, în această clipă, Germania este echipa care a meritat să câştige“, a spus Burcea, pentru FRH.

România nu renunță!

De asemenea, și portarul Yuliya Dumanska, cea mai bună jucătoare a echipei României, dar și cea mai tânără componentă a naţionalei, Andreea Popa, au felicitat adversarii pentru victorie și au menționat că echipa nu renunță până la final.

„Felicitări Germaniei! Ele au făcut mai puţine greşeli decât noi, de aceea au câştigat. A fost un meci greu pentru ambele echipe. Echipa României a luptat azi şi va lupta şi în următoarele două meciuri“, a spus Dumanska.

„Sperăm ca la următoarea partidă să avem un parcurs cât mai bun, să începem bine meciul, pentru că azi am avut un început destul de greu şi, până ne-am revenit, a trebuit să tragem puţin de noi“, a adăugat Andreea Popa.

Extrema stânga, Nicoleta Dincă, a declarat, la rândul său: „Din păcate, nu a fost un meci aşa cum ne-am fi dorit noi. La finalizare a fost o mare problemă. Sperăm ca, până la următorul meci, să remediem acest lucru. Sperăm ca la antrenamentele pe care le mai avem până atunci să punem la punct tot ce mai trebuie. Era un meci important pentru moralul nostru, dar, din păcate, nu am reuşit să câştigăm. Sperăm să câştigăm ambele meciuri rămase şi să aducem cât mai multe puncte”.

Citește și: Ne-am dorit, am luptat, dar nu am câștigat. România, învinsă de Germania la EURO

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS