12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalCSM Slatina a anunțat oficial: Nu se prezintă la București din cauza infectărilor

CSM Slatina a anunțat oficial: Nu se prezintă la București din cauza infectărilor

Echipa feminină de handbal CSM Slatina a anunţat, luni, pe pagina sa de Facebook, că nu se va prezenta la meciul cu CSM Bucureşti, din etapa a şasea a Ligii Naţionale, din cauza mai multor infectări cu coronavirus.

„În urma testării pentru virusul SARS Cov2, efectuată după turneul de la Sântu Gheorghe, în cadrul echipei de handbal s-au detectat 8 cazuri pozitive (6 jucătoare şi 2 membri din staff), motiv pentru care CSM Slatina nu va putea participa la următoarea etapă, activitatea secţiei de handbal fiind suspendată. Dorim multă sănătate jucătoarelor şi membrilor staff-ului!”, se arată în comunicat.

CSM Slatina urma să joace în etapa a şasea cu CSM Bucureşti, pe 11 noiembrie, meciurile din această rundă fiind programate în Sala Polivalentă „Ioan Kunst-Ghermănescu“ din Capitală.

HC Zalău şi ACS Crişul Chişineu-Criş nu au participat din cauza infectărilor cu COVID-19 la partidele din prima etapă (pierdute la „masa verde“ cu 0-10), în timp ce alte echipe au participat cu efectivele mai mult sau mai puţin afectate de virus.

Citește și: Ce echipă avem! SCMU Craiova spulberă tot ce prinde în cale în Cupa României

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS