17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalPatricia Vizitiu şi-a găsit echipă. Va lupta pentru promovarea în Liga Florilor

Patricia Vizitiu şi-a găsit echipă. Va lupta pentru promovarea în Liga Florilor

După ce la începutul lunii iunie a decis că este timpul să facă o nouă schimbare în viața ei profesională, Patricia Vizitiu şi-a ales acum noua destinaţie. Jucătoarea care a petrecut trei ani în Bănie va îmbrăca tricoul formaţiei CSM Galaţi în acest sezon, echipă care evoluează în liga secundă din România. Anunţul a fost făcut de către pagina oficială de facebook a CSM Galaţi.

Vizitiu a evoluat ca inter dreapta în cariera sa la Rulmentul Braşov, Oltchim Rm Vâlcea, CSM Bucureşti, Minaur Baia Mare, HCM Rm Vâlcea şi SCM Craiova. De asemenea, Paty are 46 de meciuri pentru echipa de senioare a României.

Vizitiu are în palmares Cupa EHF cucerită în 2018 cu SCM Craiova, precum şi medalia de bronz la Campionatul Mondial din 2015.

CSM Galaţi a mai transferat câteva jucătoare importante în această perioadă: portarul Mădălina Lavinia Puşcaş (Madeira), pivotul Mădălina Conache (Minaur) şi centrul muntenegrean Nikolina Knezevic (Buducnost Podgorica).

Patricia va lupta luna aceasta pentru promovarea în Liga Naţională împreună cu CSM Galaţi. În turneul de promovare în Liga Naţională, clubul de la Dunăre se va duela cu Dacia Mioveni, CSU Ştiinţa Bucureşti şi CSM Tg Mureş.

Citeşte şi: Probleme înainte de startul play-off-ului Ligii 2. Cinci cazuri de Covid la Petrolul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS