24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalProbleme înainte de startul play-off-ului Ligii 2. Cinci cazuri de Covid la Petrolul

Probleme înainte de startul play-off-ului Ligii 2. Cinci cazuri de Covid la Petrolul

După ce Dinamo și FC Botoșani au ratat startul în play-out-ul, respectiv play-off-ul Ligii 1, în momentul repornirii competițiilor după pandemie, din cauza unor infectări cu COVID-19, se pare că sunt probleme şi înaintea debutului play-off-ului ligii secunde.

La ultima testare înainte de primul joc oficial din play-off-ul de promovare în prima ligă, cinci jucători ai echipei Petrolul Ploiești au fost depistați pozitiv. Astfel, partida de sâmbătă cu UTA nu se mai poate desfăşura.

Cel puțin cinci persoane din cadrul echipei Petrolul, dintre care trei fotbaliști, au avut rezultate pozitive la testarea împotriva SARS-CoV-2 efectuată miercuri, cu o zi înainte de plecarea spre Arad, anunţă Liga2.ro. Petrolul a înştiinţat FRF de aceste cazuri, iar forul condus de Răzvan Burleanu va trebui să amâne meciul cu UTA.

Lotul Petrolului intră în izolare

Bogdan Nica, șeful Direcției de Sănătate Publică Prahova, a confirmat existența cazurilor la Petrolul și spune că ancheta a fost demarată din această dimineață, când s-a și primit rezultatul testărilor.

„Testele au fost făcute la un laborator acreditat. E o anchetă mai complexă, fiindcă trebuie să indentificăm contacții nu doar din lot, ci și la nivel de club și familii. Vineri, probabil, vom avea tabloul concret. Cert este că cei cinci jucători vor fi internați la Spitalul din Câmpina. Restul lotului va intra în izolare pentru 14 zile. La testele anterioare au ieșit cu toții negativ, prin urmare cineva din club a adus virusul recent în grup. Din păcate, toată lumea s-a relaxat și ajungem la astfel de situații complicate”, a spus Bogdan Nica, pentru Gsp.

Play-off-ul Ligii 2 debutează vineri, de la ora 17:00, cu meciul de la Turnu Măgurele dintre Turris Oltul și FC Argeș. Sâmbătă, de la ora 17:00, era programată întâlnirea UTA Arad – Petrolul, iar tocmai marți, de la ora 20:00, se va juca CS Mioveni – Rapid.

Înainte de primele jocuri, clasamentul din play-off-ul Ligii 2 este următorul:

1. UTA Arad 25 puncte, 2. Mioveni 20, 3. Turris Turnu Măgurele 20, 4. FC Argeş 19, 5. Rapid Bucureşti 19, 6. Petrolul Ploieşti.

Citeşte şi: Liga 1 | Emil Săndoi a debutat cu înfrângere pe banca Chindiei Târgoviște

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS