18.3 C
Craiova
marți, 7 iulie, 2020
Știri de ultima oră Sport Handbal Fostul handbalist de la Făgăraș, Pierre Ragot, suspect de trafic de droguri

Fostul handbalist de la Făgăraș, Pierre Ragot, suspect de trafic de droguri

Locuința handbalistului francez Pierre-Yves Ragot, fost jucător al formației HC Minaur Baia Mare, a fost percheziționată astăzi, într-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT, ce vizează infracțiunea de trafic de droguri.

Procurorii DIICOT Brașov au făcut în cursul zilei de astăzi ferificări la locuința handbalistului, dar mai multe detalii nu au fost oferite până în momentul de față. Oamenii legii au date care arată că în casa sportivului există o cultură indoor de cannabis, anunță Mediafax.

Ragot locuiește la Făgăraș împreună cu soția sa, de origine română. În vârstă de 34 de ani, Ragot a venit pentru prima dată în România la Dinamo, fiind transferat din Austria.

În ultimul sezon, Ragot a jucat la prim divizionara CSM Făgăraș, dar a terminat contractul și acesta nu i-a mai fost prelungit. 

Dacă va fi găsi vinovat, Ragot riscă o pedeapsă între 2 şi 7 ani de închisoare. El a fost dus la sediul DIICOT din Braşov pentru a fi audiat, conform brasov.net.

Citește și: NBA revine doar cu 22 de echipe. Toate partidele se vor juca în Florida

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tu ai canalizare pe strada ta?

Mai mult de un sfert din străzile...

ȘTIRI GdS

Fără izolare sau carantină pentru mai multe țări UE

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat luni Hotărârea nr.34 privind stabilirea listei țărilor membre UE și ale Spațiului Economic European,...

SUA, 3 milioane de îmbolnăviri de COVID-19

Statele Unite au atins, marţi, pragul de 3 milioane de îmbolnăviri de COVID-19, potrivit cifrelor prezentate de worldmeters.info citat de Mediafax.

Tu ai canalizare pe strada ta?

Mai mult de un sfert din străzile Craiovei nu au canalizare. Posibilitatea ca acestea să beneficieze de o rețea de canal sunt...

Tel Drum repară, în sfârşit, gurile de canal de...

Gurile de canal de pe strada Râului din Craiova au intrat, în sfârşit, în reparaţii.

Covid Dolj: Internări ca în vârful pandemiei

Internări ca în vârful pandemiei la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova. Secţia ATI e aproape de capacitatea maximă, iar numărul de...

Controversata cofeină. Când ne ajută şi când dăunează organismului?

Cofeina este cea mai consumată substanță psihoactivă din lume și are ca surse naturale de proveniență cafeaua, ceaiul și cacaoa.