19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalVictorina Bora, antrenoare CSM Slatina: Nu ai cum să îngheţi campionatul acum

Victorina Bora, antrenoare CSM Slatina: Nu ai cum să îngheţi campionatul acum

Liga Naţională de handbal s-a întrerupt pe 12 martie din cauza pandemiei cu noul coronavirus. După ce preşedintele Klaus Iohannis a prelungit starea de urgenţă, handbalul este nevoit să rămână în stand-by până cel puțin la jumătatea lunii mai.

Antrenoarea grupării slătinene, Victorina Bora, aşteaptă, de asemenea, o decizie în acest sens. De asemenea, ea este de părere că nu se poate îngheţa campionatul. Victorina a punctat faptul nu toate echipele au acelaşi număr de meciuri jucate, iar situația din campionat este una destul de dificilă.

Momentan, nu ştim ce se va întâmpla. Nu ai cum să îngheţi campionatul, pentru că nu toate echipele au acelaşi număr de jocuri. Nu ştim amănunte, aşteptăm. Fetele primesc mereu program de pregătire, să-şi păstreze cât de cât tonusul, fiecare face unde poate şi cum poate. Clar, le este dor de handbal, este meseria pe care o practică. Important este că atât ele cât şi familiile lor sunt bine. În rest, nu avem decât să aşteptăm”, a declarat antrenoarea grupării slătinene, Victorina Bora.

De remarcat că Federaţia de Handbal din Ungaria a anunţat că tot sezonul va fi anulat. Astfel, nu se vor acorda titlurile, nu vor exista promovări, iar în cupele europene se va merge după ierarhia din sezonul precedent.

Citește și: A mai cedat o competiție. Laver Cup nu se va mai disputa în acest an

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS