17.9 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Sport Handbal Stocul de tricouri CN8, epuizat în timp record. Vezi suma obținută!

Stocul de tricouri CN8, epuizat în timp record. Vezi suma obținută!

Componenta echipei naţionale de handbal şi a formaţiei CSM Bucureşti, Cristina Neagu, a anunţat, marţi, că donează toate veniturile obţinute din vânzarea tricourilor galbene din colecţia personală CN8.

Astfel, la doar două zile distanță, sportiva româncă a anunțat pe un site de socializare că stocul de tricouri CN8 a fost epuizat. S-au vândut cele 105 tricouri, de pe urma cărora s-au obținut 7.350 lei. Acești bani vor fi donați către Crucea Roșie Română, pentru achiziționarea materialelor necesare în spitale.

„Așa cum vă spuneam, stocul de tricouri CN8 a fost epuizat în numai câteva ore. S-au vândut toate cele 105 tricouri pe care le aveam, însumând 7.350 lei, sumă care va fi donată către Crucea Rosie Romana pentru achiziționarea de materiale necesare în spitale în această perioadă! Cei care au comandat vor primi pe email dovada donării banilor.
Mulțumesc echipei mele Sports-HUB pentru implicare și gestionarea comenzilor. Vă mulțumesc tuturor pentru mobilizare!”
, a spus Cristina Neagu.

Citește și: Nici tenisul de masă nu scapă. ITTF a anunțat reduceri salariale

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Iohannis felicită rezerviștii militari de ziua lor

Preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis, duminică, rezerviştilor militari că prin misiunile pe care le-au desfăşurat cu succes au sporit relevanţa strategică a...