17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalPrima plecare de la Craiova. Zeljka Nikolic, noua jucătoare a Vâlcei

Prima plecare de la Craiova. Zeljka Nikolic, noua jucătoare a Vâlcei

Campania de transferuri la SCM Vâlcea continuă și în timpul pandemiei de coronavirus. După ce zilele precedente au prefațat transferurile jucătoarelor Evgenija Minevskaja și Maren Nyland Aardahl, formația lui Florentin Pera a anunțat astăzi noua achiziție. Este vorba despre Zeljka Nikolic, sportiva care evoluează în acest moment pentru SCM Craiova.

Sportiva din Serbia are 164 cm înălțime și joacă pe poziția de extremă. În vârstă de 28, Nikolić a câștigat cu SCM Craiova Cupa EHF în sezonul 2017-2018, sezon în care a devenit și vicecampioană a României.

De-a lungul carierei sale, Zeljka a mai activat pentru ORK Vrnjacka Banja, WHC Biseri, Buducnost Podgorica, Ringkøbing Håndbold si SCM Craiova. 276 de goluri a înscris în ultimele trei sezoane ale Ligii Naționale (Liga Florilor).

Nikolic: Vreau să fac un pas înainte în carieră

Noua jucătoare a grupării vâlcene s-a arătat mulțumită de transferul său și a declarat că își dorea să facă un pas înainte în carieră. De asemenea, aceasta a avut doar cuvinte de laudă pentru echipa care i-a adus titlul de câștigătoare a Cupei EHF.

„Este o mare oportunitate pentru mine. Merg la o echipă care va juca în Liga Campionilor și care își propune obiective importante. M-am simțit excelent la Craiova, oamenii au fost minunați, dar vreau să fac un pas înainte în carieră. Cunosc foarte bine echipa de la Vâlcea, am jucat de atâtea ori împotriva lor cu Craiova. Am fost și la meciuri în Liga Campionilor, atmosfera e cu adevărat senzațională. Abia aștept să mă alătur fetelor din vară”, a declarat Zeljka Nikolić pentru pagina de Facebook a grupării vâlcene.

Citește și: SCM Vâlcea se „mișcă” bine pe piața transferurilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS