10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalTurneele preolimpice au fost amânate. Covid-19 oprește tot sportul

Turneele preolimpice au fost amânate. Covid-19 oprește tot sportul

După ce pandemia de coronavirus a stopat aproape toate sporturile naționale și internaționale până în acest moment, a venit și momentul turneelor preolimpice de handbal să se amâne.

Competițiile care trebuiau să se dispute în Spania, Muntenegru și Ungaria, la care și România ar fi participat au fost oficial anulate. Federația Internațională de Handbal (IHF) nu și-a mai asumat riscul disputării acestora din cauza pandemiei de coronavirus.

Federația din Muntenegru luase decizia ca turneul de la Podgorica, la care trebuia să participe și România, să se dispute fără spectatori, deși în Muntenegru, până acum, nu a fost confirmat nici un caz de infectare cu Covid-19.

Naționala pregătită de Bogdan Burcea și Robert Licu s-a reunit la Ploiești, acolo unde a început pregătirile în vederea turneului preolimpic. Tricolorele vor fi trimise acasă, urmând să se ia ulterior o măsură în privința reluării antrenamentelor.

Pe 17 martie, România ar fi trebuit să zboare spre Podgorica, dar toate biletele vor trebui acum anulate. România întâlnea în ordine Thailanda (20 martie), Norvegia (21 martie) și Muntenegru (22 martie). Acum, meciurile vor avea loc în luna iunie, datele urmând a fi stabilite ulterior.

Citește și: FRH a închis porţile din cauza coronavirusului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS