21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalFRH a închis porţile din cauza coronavirusului

FRH a închis porţile din cauza coronavirusului

Federaţia Română de Handbal (FRH) a anunţat, vineri, că toate competiţiile pe plan intern au fost suspendate, iar „dubla” cu Polonia contând pentru calificarea lotului naţional de senioare la Euro 2020 a fost amânată.

„Federaţia Română de Handbal consideră că sănătatea participanţilor la activitatea handbalistică şi nu numai, trebuie să primeze şi, ţinând cont de setul de măsuri luate în ultima perioadă de către Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, de faptul că numărul persoanelor depistate pozitiv cu COVID-19 de pe teritoriul României este în creştere, decide suspendarea tuturor competiţiilor de handbal pe plan intern.

Astfel, Consiliul de Administraţie al F.R.H. a decis astăzi, 13 martie, sistarea tuturor competiţiilor de handbal organizate sub egida F.R.H., A.J.H., A.M.H. până la data de 31 martie”, a anunţat FRH.

De asemenea, a fost amânată şi dubla cu Polonia, contând pentru calificarea lotului naţional de senioare la Euro 2020. Decizia a fost de comun acord cu Federaţia Poloneză de Handbal pentru perioada 3/4 iunie, respectiv 6/7 iunie 2020.

Citeşte şi: MLS-ul se opreşte! Alexandru Mitriţă, nevoit să stea pe bară 30 de zile

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS