9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Craiova a defilat cu Slobozia. Oltencele continuă lupta pentru Europa

SCM Craiova a defilat cu Slobozia. Oltencele continuă lupta pentru Europa

Echipa feminină de handbal SCM Craiova nu a avut nicio problemă, sâmbătă seară, cu HCM Slobozia. Alb-albastrele s-au impus cu scorul de 28-17 (13-9), într-un joc disputat în Sala Polivalentă din Bănie. Partida a contat pentru etapa a 19-a din Liga Florilor Mol.

Prima repriză a partidei de la Craiova a fost una deschisă, ambele echipe încercând să-și impună stilul de joc. Formația gazdă nu a stat mult pe gânduri și a trecut repede în avantaj, după doar două minute. Totuși, Slobozia și-a menținut nivelul de concentrare o perioadă bună de timp, astfel încât la jumătatea reprizei scorul era egal, 5-5. A urmat o serie de atacuri fructificate de formația lui Bogdan Burcea, care a și preluat decisiv conducerea pe tabelă. A fost 13-9 după primele 30 de minute.

Craiova pe val, Slobozia în cădere liberă

În partea a doua a meciului, gruparea din Slobozia a reușit să înscrie primul gol abia după 17 minute. Între timp, craiovencele au marcat gol după gol, iar cu 10 minute înainte de final aveau un avans comod pe tabelă, 23-12. În cele din urmă s-a încheiat 28-17, iar SCM Craiova își continuă seria de invincibilitate pe teren propriu.

De menționat că portărițele grupării din Bănie au fost într-o zi de excepție și le-au făcut un meci și mai greu adversarelor.

SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru – Cace (4), Ion (1), Țicu (4), Nikolic (9), Orșivschi, Colac, Tătar (1), Gogoșeanu, Klikovac (5), Zamfir (1), Savu (3). Antrenor: Bogdan Burcea.

În urma acestui rezultat, oltencele au 27 de puncte și se regăsesc pe locul al 8-lea. De menționat că tot 27 de puncte au și HC Zalău și Dunărea Brăila, ocupantele locurilor șase și șapte.

În următoarea etapă, SCM Craiova se va deplasa la Vâlcea, pentru duelul cu echipa campioană. Partida va avea loc miercuri, 4 martie, de la ora 17.00.

Citește și: Video / Dănuț Pascu: Munca și dorința băieților aduc rezultatele bune

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS