10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Craiova, pregătită de un duel încrâncenat cu Gloria Buzău

SCM Craiova, pregătită de un duel încrâncenat cu Gloria Buzău

Echipa feminină de handbal SCM Craiova va disputa, duminică, de la ora 15.30, partida contra formației Gloria Buzău, din etapa a 16-a din Liga Florilor Mol.

În cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi, jucătoarele Ana-Maria Savu și Adina Cace, împreună cu „secundul“ Costin Dumitrescu au prefațat duelul cu Gloria Buzău. Costin Dumitrescu a punctat şi faptul că din următoarele patru jocuri, echipa nu mai are voie să facă pași greșiți, pentru a rămâne în cursa pentru un loc de cupă europeană.

„Va fi un meci care se recomandă prin statistica şi poziţiile în clasament. Noi vrem să urcăm cât mai sus, în timp ce Buzăul este deja pe locul cinci. Ne dorim ca pe finalul campionatului să îi devansăm, iar de aceea victoria este extrem de importantă. Noi venim după două jocuri bune, în care fetele s-au mobilizat şi au dat totul pe teren. Eşecul de la Zalău ne obligă să legăm patru victorii. Vor fi jocuri de foc, cu Buzău, cu Baia Mare. Dacă vom reuşi să îndeplinim acest obiectiv, ne vom apropia foarte tare de locurile de cupe europene. În tur a fost un meci dificil, cu multe greşeli şi eliminări, iar acum pot spune că am învăţat din greşeli şi suntem focusaţi pe meciul de duminică“, a declarat Costin Dumitrescu.

„Putem să ieşim victorioase la sfârşitul meciului

Adina Cace și Ana-Maria Savu sunt încrezătoare într-un rezultat pozitiv. Totodată, au mărturisit și care ar fi cheia succesului în meciul de duminică.

„Tot ce ne dorim în acest moment este să facem un joc bun duminică şi să ne atingem obiectivele. Am încredere că fetele vor fi cât mai mobilizate şi că vom putea obţine toate cele trei puncte. Îmi doresc să le ajut cât mai mult pe fete”, a punctat Adina Cace.

„Va fi un meci greu, pentru că au o echipă bună. Noi mai avem ceva probleme. Cristina nu este încă refăcută, dar putem să ieşim victorioase la sfârşitul meciului. Cunosc fetele de la Buzău şi cred că ne trebuie o apărare foarte bună, dar şi un atac cât mai lung pentru a reuşi să ne impunem acolo“, a adăugat Ana-Maria Savu.

Citeşte şi: „Dubla” dintre SCMU Craiova şi Sighetu Marmaţiei se va juca în Bănie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS