29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalCraiovenii vor să-şi „betoneze“ locul doi

Craiovenii vor să-şi „betoneze“ locul doi

Handbaliştii Universităţii Craiova vor avea, în acest weekend, un meci extrem de important în economia clasamentului din Divizia A, seria D. Elevii lui Cătălin Popescu se vor deplasa, duminică, la Sânnicolau Mare, într-un joc care poate fi decisiv pentru poziţia a doua. Partida este programată de la ora 12.00 şi va conta pentru etapa a doua din retur.

În acest sezon, cele două formaţii şi-au împărţit victoriile. Oltenii au cedat în deplasare, cu scorul de 37-33, chiar în etapa a doua. În meciul din Bănie, aceștia s-au impus la patru goluri, scor 32-28.

Cătălin Popescu: Sper să nu avem probleme de arbitraj

Antrenorul Universităţii, Cătălin Popescu, are încredere că băieţii pot obţine un rezultat pozitiv la Sânnicolau şi speră ca arbitrajul să nu intervină decisiv în acel joc.

„Va fi un meci foarte greu, ţinând cont că jucăm la ei acasă. Sper să nu avem probleme de arbitraj ca de fiecare dată. Convingerea mea este că, dacă ne vom face noi jocul şi vom face ce trebuie în teren, putem să câştigăm. Nu va fi un meci chiar decisiv pentru locul al doilea. Avem deocamdată un punct în faţa lor. Va mai fi şi meciul retur, de la noi, plus meciurile în care se mai pot încurca. Băieţii sunt pregătiţi, mai ales din punct de vedere psihic. Am vorbit toată săptămâna de eventualele probleme pe care o să le avem acolo şi sper să facem faţă oricărei situaţii neprevăzute. Trebuie să ne vedem de jocul nostru şi să câştigăm punctele pe teren“, a declarat tehnicianul Craiovei, Cătălin Popescu.

Înaintea duelului direct, Universitatea Craiova se află pe locul doi, cu 31 de puncte, în timp ce Sânnicolau Mare se situează pe poziţia a treia, cu 30.

Citește și: Handbalistele, într-un progres vizibil. SCM Craiova, victorie mare cu Bistrița

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS