9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Craiova a sperat, dar Cisnădie a câștigat

SCM Craiova a sperat, dar Cisnădie a câștigat

Echipa feminină de handbal SCM Craiova nu se regăsește nici după etapa a 9-a. Măcinată de accidentări, gruparea olteană nu a putut face față nici formației din Cisnădie. A fost 22-19 în favoarea echipei gazdă, iar SCM Craiova a înregistrat a treia înfrângere consecutivă în Liga Florilor.

Prima repriză s-a încheiat cu un sigur gol avantaj pentru formația din Cisnădie, 10-9. Elevele lui Bogdan Burcea s-au ținut aprope de adversare în primele 30 minute datorită aruncărilor precise ale Jelenei Trifunovic și a pătrunderilor decisive ale Anei Maria Țicu. Însă, jucătoarele lui Cisnădie au făcut legea pe teren în repriza a doua. Acestea s-au distanțat la 15-10 la doar câteva minute după pauză, iar șansele Craiovei se diminuaseră vizibil. Cu Moldovan într-o zi de excepție, Măgura nu a mai cedat inițiativa până la final și s-a impus cu 22-19.

SCM Craiova: Dzhukeva, Chetraru, Curmenț – Vizitiu (3), Trifunovic (10), Colac, Țicu (2), Șelaru (1), Cace (1), Orșivschi (1), Zamfir, Klikovac (1).

În următoarea etapă SCM Craiova va primi vizita unei alte formații din Oltenia, și anume CSM Slatina. Partida se va desfășura miercuri, 6 noiembrie, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă din Bănie.

Articol scris de Tibi Cocora

Citește și: „U” Craiova – Dinamo / Victor Piţurcă: Craiova porneşte ca favorită

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS