Acasă Sport Handbal SCM Craiova - Tertnes / Bogdan Burcea, conştient de şansele echipei sale

SCM Craiova – Tertnes / Bogdan Burcea, conştient de şansele echipei sale

-

Echipa feminină de handbal SCM Craiova va disputa în acest weekend duelurile cu formaţia norvegiană Tertnes, din turul doi preliminar al Cupei EHF. Ambele meciuri se vor disputa în Sala Polivanetă din Bănie, conform unei înţelegeri între cluburi. Cele două jocuri sunt programate sâmbătă şi duminică, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă din Craiova.

„Leoaicele” nu pornesc ca favorite în dubla cu Tertnes, acest lucru fiind cauzat şi de numeroasele accidentări din tabăra oltencelor. Antrenorul Craiovei, Bogdan Burcea, a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre dubla europeană din acest weekend. Acesta a precizat şi care sunt şansele echipei sale de a avansa în faza următoare a competiţiei.

Articol scris de Tibi Cocora

Citeşte şi: Tenis de masă / Anghel Patrick, medaliat cu aur la Cupa României

ȘTIRI VIDEO GdS

Elevii au prima hartă interactivă cu școli și angajatori

Şcolile profesionale, cu specializările pe care le au, precum şi firmele care desfăşoară activităţi în domeniile respective, dar şi numărul de angajaţi se regăsesc acum pe o hartă interactivă,

Începe judecata în dosarul şpăgilor de la Psihiatrie

udecătorii de la Curtea de Apel Craiova au respins contestaţia formulată de fosta şefă a Secţiei de Psihiatrie din cadrul SJU Slatina. Asta înseamnă că Tribunalul Olt poate începe judecarea celor cinci inculpaţi din acest dosar.