11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Craiova a cedat în derbiul Olteniei. Vezi reacţiile de la final!

SCM Craiova a cedat în derbiul Olteniei. Vezi reacţiile de la final!

-

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a pierdut pe teren propriu, cu scorul de 27-23, partida susținută în această seară, în Sala Polivalentă din Bănie, în compania formației SCM Vâlcea. Duelul cu campioana României a contat pentru etapa a 6-a din Liga Florilor.

Elevele lui Bogdan Burcea nu au început tocmai bine meciul şi s-au văzut conduse după primele 5 minute cu 3-0. Acestea au încercat să revină în joc, dar atacul nu a funcţionat aşa cum voiau în acest meci. La pauză s-a intrat cu un avantaj de şase goluri în favoarea campioanei României, scor 14-8.

De menţionat că în prima repriză formaţia din Bănie nu a reuşit să marcheze niciun gol timp de aproximativ 15 minute. Acest fapt a îngreunat serios situaţia „leoaicelor”, care au fost nevoite să încerce să recupereze din handicap în partea secundă.

30 de minute productive, dar insuficiente

În repriza a doua jocul s-a echilibrat, iar SCM Craiova a găsit mai uşor drumul spre gol prin Ana Maria Ţicu şi Patricia Vizitiu. Cu 10 minute înainte de finalul partidei, Craiova s-a apropiat la doar două goluri, dar finalul de joc a fost al formaţiei lui Florentin Pera. Norgaard şi Lopez au refăcut diferenţa de patru goluri pe tabelă şi astfel s-a încheiat 27-23 în favoarea Vâlcei.

În minutul 52 s-a produs şi un eveniment neplăcut. Jucătoarea Craiovei, Bobana Klikovac, s-a accidentat destul de serios şi a fost scoasă pe braţe de pe parchet.

SCM Craiova: Dzhukeva, Cace, Curmenţ – Şelaru (1), Ion, Ţicu (3), Curmenţ, Nikolic, Orsivschi (2), Tudorică (2), Klikovac (6), Vizitiu (8), Zamfir, Colac. Antrenor: Bogdan Burcea.

SCM Vâlcea: Batinovic, Badea (2), Savu, Gonzalez (1), Liscevic (1), Norgaard (5), Zamfirescu, Fernandez (2), Glibko (4), Florică (2), Ostrabelle, Lopez (4), Adespii, Elghaoui (2), Da Silva (4): Antrenor: Florentin Pera.

Pentru SCM Craiova urmează o deplasare la Dunărea Brăila, pe 12 octombrie. De partea cealaltă, SCM Vâlcea va disputa în weekend un al doilea meci european din acest sezon, în deplasare la Brest Bretagne. Duelul cu formaţia franceză este programat sâmbătă, de la ora 20.00.

Iată declaraţiile de la finalul jocului din Bănie!

Citeşte şi: Goran Zakaric a semnat cu Universitatea Craiova pe 4 ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cod galben de precipitații

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de...

ȘTIRI GdS