21.2 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalBaraj Liga 2 / ACSO Filiași a pierdut dramatic la Oradea, împotriva Bihorului

Baraj Liga 2 / ACSO Filiași a pierdut dramatic la Oradea, împotriva Bihorului

-

ACSO Filiași a pierdut cu scorul de 1-0 (n.r. – 0-0 în timp regulamentar) partida susținută sâmbătă seară, în deplasare, în fața formației FC Bihor Oradea, din manșa secundă a barajului de promovare în Liga 2. A fost un joc disputat, cu destule ocazii, decis în prelungirile partidei.

După 1-1 în tur și 0-0 în cele 90 de minute de la Bihor, partida a căpătat un dramatism aparte. A avut nevoie de 30 de minute suplimentare pentru a-și alege câștigătoarea. Gazdele au dat lovitura decisivă în minutul 111, prin Răzvan Gunie, jucător care a trecut și pe la Universitatea Craiova.

FC Bihor Oradea: Pînzaru – Preklet, Ciocan, C. Jurj, Chitas, Farcaș, Stoian, Baican, Gîdea, Moga, S. Jurj. Au mai intrat: Ioviță, Hosu, Vânău, Gunie, Vasile, Tincău. Antrenor: Florin Farcaș.

ACSO Filiași: Găgeatu – Armășelu, Florea, Vâlcică, Dina, Stăiculescu, Mitulețu, Rogoveanu, Petre, Scuturoiu, Cioablă. Au mai intrat: Sorin Popa, Guță, Dobre, Alex Vulpe, Duriță și Oprea. Antrenor: Victor Naicu.

În urma acestui rezultat, ACSO Filiași își continuă drumul în Liga 3. FC Bihor Oradea o va întâlni în finala barajului pentru promovarea în Liga 2 pe CSC Ghiroda și Giarmata Vii. Aceasta a trecut de SSU Poli Timișoara cu scorul general de 2-1.

VEZI MECIUL MAI JOS!

Citește și: Liga 4 Dolj | Programul meciurilor din etapa 28

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Studiu: Microparticule de plastic, găsite în toate probele de...

O echipă de cercetători chinezi a descoperit microplastic în...

ȘTIRI GdS