25.5 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 | ACSO Filiași, victorie mare pe terenul Viitorului Șimian

Liga 3 | ACSO Filiași, victorie mare pe terenul Viitorului Șimian

-

Formația doljeană ACSO Filiași a reușit să se impună, scor 1-0, în partida susținută sâmbătă după amiază, pe stadionul „Municipal“ din Severin, în fața echipei Viitorul Șimian. Confruntarea a contat pentru etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 3 – seria 7 și a fost una cu nerv și cu nervi. VEZI VIDEO!

După câteva ocazii irosite în prima repriză, ACSO Filiași a reușit să dea lovitura de grație în minutul 8 suplimentar al părții secunde. A făcut-o prin Daniel Rogoveanu, căpitanul lobându-l pe portar din afara careului mare.

De menționat că doljenii înscriseseră și cu câteva minute înainte, tot prin Rogoveanu. Reușita acestuia a fost anulată pe motiv de offside, întrucât mingea a fost atinsă de Sorin Popa, căzut la pământ, iar acesta ar fi fost în poziție afară din joc. Inițial brigada a validat golul, dar la presiunea reprezentanților gazdă a revenit asupra deciziei, șocând și iritându-i la maximum pe filieșeni. În urma protestelor vehemente, antrenorul Victor Naicu s-a ales cu cartonașul roșu și va sta în tribune la următorul meci.

În contul Viitorului Șimiannu au fost trecute prea multe ocazii de poartă, singura notabilă fiind o bară spre finalul jocului.

Viitorul Șimian: Ciută – Curea, Malacu, Dulap, Raicovici, Tărăbic, Poiană, Amrichate, Trancă, Eshun, Baidoo. Au mai intrat: Rupă, Trip, Felix da Silva, Martin. Antrenor: Alexandru Stoica.

ACSO Filiași: Găgeatu – Florea, Mitulețu, Vîlcică, Dina, Stăiculescu, Duriță, Rogoveanu, Petre, Scuturoiu, Armășelu. Au mai intrat: Cioablă, Alex Popa, Sorin Popa, Guță. Antrenor: Victor Naicu.

Liga 3 – seria 7 | play-off, etapa 4:

Vineri, 19 aprilie: CSM Deva – CSC Ghiroda 3-3.
Sâmbătă, 20 aprilie: Viitorul Șimian – ACSO Filiași 0-1.

Clasament: 1. Ghiroda 45 puncte (golaveraj 7-5), 2. Filiași 42 (4-11), 3. Deva 40 (10-7), 4. Șimian 40 (7-5).

Etapa viitoare:

Vineri, 26 aprilie – ora 14.00: Viitorul Șimian – CSM Deva.
Sâmbătă, 27 aprilie – ora 17.00: ACSO Filiași – CSC Ghiroda.

Declarații după meci:

Citește și: Adrian Mititelu Jr., de urgență la spital după ce s-ar fi intoxicat cu antidepresive

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Handbal (f) / S-a oficializat și antrenorul! Ovidiu Mihăilă...

Echipa feminină de handbal SCMU Craiova a anunțat, în...

ȘTIRI GdS