27.3 C
Craiova
marți, 23 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 | Alex Mitulețu, optimist înaintea confruntării cu Viitorul Șimian

Liga 3 | Alex Mitulețu, optimist înaintea confruntării cu Viitorul Șimian

-

ACSO Filiași o întâlnește sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul „Municipal“ din Severin, pe Viitorul Șimian. Partida contează pentru etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 3 – seria 7 și are o importanță foarte mare în perspectiva obținerii locurilor pentru barajul de promovare.

Fundașul formației doljene, Alex Mitulețu, consideră că ACSO Filiași este într-o revenire de formă și că este capabilă să se impună la Severin, contra Șimianului. VEZI VIDEO!

În celălalt meci al rundei, CSM Deva va primi vizita celor de la CSC Ghiroda vineri, 19 aprilie, de la ora 17.00.

Clasament play-off, Liga 3 – seria 7: 1. Ghiroda 44 puncte (golaveraj 4-2), 2. Șimian 40 (7-4), 3. Deva 39 (7-4), 4. Filiași 39 (3-11).

Citește și: Liga 3 | Victor Naicu a prefațat meciul cu Șimian, de la Severin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Doi tineri din Dolj, condamnaţi pentru proxenetism şi trafic...

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au condamnat doi tineri de 24 şi 25 de ani, acuzaţi de trafic de minori şi proxenetism. Unul dintre ei a primit o pedeapsă de trei ani şi zece luni de închisoare, iar al doilea a fost condamnat la cinci ani şi patru luni de închisoare. Pedepsele sunt cu executare. Procurorii DIICOT au explicat că unul dintre inculpaţi a exploatat sexual o minoră de 17 ani. Al doilea ar fi făcut acelaşi lucru cu o tânără cu handicap.

ȘTIRI GdS