14 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMihai Rotaru asigură: „Nu vom avea un antrenor doar pentru finalul acestui sezon!“

Mihai Rotaru asigură: „Nu vom avea un antrenor doar pentru finalul acestui sezon!“

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, a dat detalii despre viitorul antrenor al echipei. Pentru moment, de pregătirea echipei se ocupă Dragoș Bon, iar Rotaru a fixat data de 18 aprilie ca termen limită pentru numirea noului tehnician.

„La Craiova, în momentul ăsta, 20% îl vor pe Șumudică, 20% îl vor pe Reghecampf, 20% îl vor pe Rădoi, 20% pe Gâlcă și restul pe altul. Sunt decizii pe care trebuie să le iei într-o perioadă scurtă. Nu avem o lună ca să analizăm antrenorii de pe lista scurtă, nu putem acoperi toată analiza. Eu încerc să am o matrice, în care trec lucrurile pozitive și negative. Nu avem timp de aprofundare foarte mare. În primul rând, ne dorim seriozitate. După aceea ne dorim un «hardworker», un muncitor din greu. Cineva care sacrifică 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână pentru fotbal. Și mai avem un concept.

Dăm 1,3 milioane de euro la Academie și trebuie să producă ceva, doi jucători pe an, pe care antrenorul să-i folosească. Trebuie să meargă la antrenamentele echipei a doua, la Centrul de Copii și Juniori. Petev nu a făcut asta niciodată. Sper ca până pe 18 aprilie să fim la semnarea contractului. Nu va fi un antrenor doar pentru finalul acestui sezon. Dacă voiam asta, rămânea Bon”, a spus Mihai Rotaru la DigiSport.

Citește și: „U“ Craiova – Farul | Alb-albaștrii luptă pentru consolidarea locului doi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS