8.4 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical | ACSO Filiași a picat testul cu CS Oltul Curtișoara

Amical | ACSO Filiași a picat testul cu CS Oltul Curtișoara

-

ACSO Filiași a pierdut amicalul susținut miercuri seară, în deplasare, cu CS Oltul Curtișoara, scor 3-1, la capătul unui joc pe care l-a dominat și a ratat mult. Golul doljenilor a fost marcat de Denis Guță, cu un șut superb, de la circa 20 de metri, la vinclu (’40). Gazdele au înscris în minutele 5, 59 și 82.

Antrenorul formației ACSO Filiași a rulat întreg lotul de jucători: Constantinescu (’46, Găgeatu; ’80, Afrim) – Bambaloi (’70, Scuturoiu), Dobre (’70, Dina), Al. Popa, Mitulețu (’70, Calu) – Guță (’70, Duriță) – Foresti (’70, Stăiculescu), Rogoveanu (’80, Vulpie) – Petre (’70, Vîlcică), Oprea (’70, Cioablă), S. Popa (’70, Al. Vulpe).

Acesta a fost cel de-al cincilea amical pentru ACSO Filiași. Până acum, gruparea doljeană a înregistrat două victorii, 5-2 cu FCU II Craiova și 6-0 cu SCM Rm. Vâlcea, și trei înfrângeri, 2-3 cu CS Mioveni, 0-3 cu CSM Slatina și 1-3 cu CS Oltul Curtișoara.

În program mai figurează două amicale: cu Sporting Roșiori (24 februarie, pe Aripile) și CSO Turceni (2 martie, deplasare).

Citește și: Mihai Rotaru: „Trebuie să ajutăm să aducem Știința sus“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Costel Gîlcă şi-a prezentat obiectivele la Universitatea Craiova

Noul antrenor al Universităţii Craiova, Costel Gîlcă, a fost...

ȘTIRI GdS