16.6 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalPolonezii indică a treia ţintă a lui Mihai Rotaru la Universitatea Craiova

Polonezii indică a treia ţintă a lui Mihai Rotaru la Universitatea Craiova

Finanţatorul formaţiei Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, s-a lămurit, în sfârşit, că este nevoie de un om de gol, pentru că atacul Ştiinţei a suferit tare inclusiv în amicalul cu modesta Greifswalder. Conducătorii olteni şi-au extins căutările până în Polonia, unde li s-a propus atacantul Fabian Piasecki, de la Rakow.

Presa din Polonia a fost cea care a divulgat ţinta Ştiinţei. Meczyki.pl a notat însă ceva descurajator. Mai exact că Fabian Piasecki nu a avut un sezon prea reuşit la campioana en-titre din Ekstraklasa.

„Sezonul 2023 – 2024 pentru Piasecki nu decurge conform planului. În 30 de meciuri jucate, Piasecki a marcat doar trei goluri și nu a înregistrat nicio pasă decisivă. I s-au oferit multe șanse, dar, din păcate, nu a oferit un argument prin care să fie considerat un jucător promițător, pe care merită să se parieze în continuare.

A treia echipă din prima ligă din România, Universitatea Craiova, se numără printre cei interesați de serviciile atacantului. Universitatea Craiova nu este un club care să aibă posibilități financiare mari. Probabil că Raków nu poate conta pe o sumă mai mare de 300.000 – 400.000 de euro. Raków vrea să aducă un al atacant în iarnă, al cărui cost ar fi mult mai mare decât profitul din vânzarea lui Piasecki. Pe de altă parte, din moment ce clubul nu are planuri serioase pentru jucătorul de 28 de ani, este mai bun un astfel de profit decât să plăteşti un jucător care va fi doar rezervă“, a scris publicaţia mymistrzowie.pl.

Atacantul Fabian Piasecki are 28 de ani şi o cotă de piaţă de 500.000 de euro. La Rakow sunt legitimați și românii Bogdan Racovițan și Deian Sorescu.

Citeşte şi: Adrian Mutu îl avertizează pe Radu Drăgușin: „Greul de-abia acum începe!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS