22.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMessi nu mai are „priză“ în MLS: nu a fost inclus în „Echipa anului“!

Messi nu mai are „priză“ în MLS: nu a fost inclus în „Echipa anului“!

Starul argentinian Lionel Messi, câştigătorul Balonului de Aur în 2023, care a semnat în vară cu echipa americană Inter Miami, nu a fost inclus în Echipa ideală a anului din Major League Soccer (MLS), a cărei componenţă a fost anunţată marţi, informează Agerpres.

Gruparea din Florida, patronată de fostul internaţional englez David Beckham, a câştigat anul acesta prima ediţie a competiţiei Leagues Cup, dar a ratat calificarea în play-off-ul MLS. Asta în ciuda sosirii căpitanului campioanei mondiale en titre. Mai mult, Inter Miami nu are niciun jucător inclus în echipa ideală a Ligii nord-americane de fotbal!

Patru cluburi au câte doi reprezentanţi (FC Cincinnati, Atlanta United, Nashville SC şi St Louis City SC)

Columbus Crew, echipa românului Alexandru Măţan, are un jucător inclus în acest ”unsprezece” ideal, pe columbianul Cucho Hernandez.

Fundaşul Tim Parker şi portarul anului, Roman Burki, care au ajutat-o pe St Louis City SC să doboare recordurile de victorii şi puncte pentru o echipă debutantă în MLS, figurează la rândul lor în „Best XI“.

Echipa anului din MLS a fost votată de reprezentanţii presei, jucătorii şi staffurile tehnice ale echipelor din Liga nord-americană de fotbal.

Iată componenţa acesteia:

portar: Roman Burki (St. Louis City SC);

fundaşi: Matt Miazga (FC Cincinnati), Tim Parker (St. Louis City SC), Walker Zimmerman (Nashville SC);

mijlocaşi: Luciano Acosta (FC Cincinnati), Thiago Almada (Atlanta United), Hector Herrera (Houston Dynamo), Hany Mukhtar (Nashville SC);

atacanţi: Denis Bouanga (Los Angeles FC), Giorgos Giakoumakis (Atlanta United), Cucho Hernandez (Columbus Crew).

Citește și: Liga Campionilor | Programul meciurilor de miercuri, din etapa 5 a fazei grupelor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS