23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 | ACSO Filiași a fost la un pas de victorie la Ghiroda (VIDEO)

Liga 3 | ACSO Filiași a fost la un pas de victorie la Ghiroda (VIDEO)

-

Perdantă în prima etapă, ACSO Filiași a turat motoarele și a luptat cu dârzenie în Timiș, dar, din păcate, a obținut doar un punct. A fost 1-1 pe terenul formației ACS Ghiroda și Giarmata Vii. Formația doljeană a plecat nemulțumită din pricina rezultatului, asta pentru că a fost echipa mai periculoasă și a avut ocazii mai multe și mai clare.

Bănățenii au deschis scorul prin Buțu, după o bâlbâială a defensivei doljene (’30).

Filieșenii au replicat în partea secundă, prin Cosmin Dobre. Acesta a reluat cu capul, de la 6 metri, o centrare a lui Rogoveanu, dintr-o lovitură liberă de pe dreapta (’58). Oltenii au fost la un pas de golul doi în trei rânduri, prin David Stăiculescu (’77) și Sorin Popa (’85, ’88).

Vezi rezumatul video și declarațiile de la final!

ACS Ghiroda: Moșoarcă – Ad. Popa, Butnărașu, Pop, Popovici, Trandu, Ilie, Vasluian, Bulza, Buțu, Stupu. Au mai intrat: Petruș, Coroiu, Precup. Antrenor: Sorin Bălu.

ACSO Filiași: Găgeatu – Calu, Gugu, Stăiculescu, Vulpe, Dobre, Rogoveanu, Vîlcică, Florea, Manolache, Oprea. Au mai intrat: Albu, Fotescu, Popa, Dina, Tudorescu.
Antrenori: Victor Naicu, Cosmin Fruntelată.

În runda viitoare, ACSO Filiași o va întâlni pe Universitatea II Craiova. Disputa va avea loc marți, 5 septembrie, de ziua Științei (75 de ani), de la ora 17.00, pe stadionul „Orășenesc“.

Citește și: Handbal / Flori Stanciu și Claudia Pașcan, dezamăgite că s-a ratat victoria

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Marian Vasile şi-a depus candidatura pentru fotoliul de primar...

Marian Vasile și-a depus, astăzi, candidatura pentru funcția de...

ȘTIRI GdS