14 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLaurențiu Reghecampf a revenit la Universitatea Craiova! (UPDATE)

Laurențiu Reghecampf a revenit la Universitatea Craiova! (UPDATE)

Finanțatorul formației Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a bătut palma cu Laurențiu Reghecampf pentru postul de antrenor principal, rămas vacant după demiterea lui Eugen Neagoe.

„Ne-am înțeles de mult. Așteptăm să se facă 12 noaptea și o să-l anunțăm. Primul mandat a început pe 26 iulie, deci și acum trebuie să înceapă tot pe această dată. Da, sunt un om superstițios“, a spus Rotaru, la Digi Sport. 

 Laurențiu Reghecampf (47 de ani) se află la cel de-al doilea mandat la Universitatea Craiova, precedentul derulându-se în perioada 26 iulie 2021 – 12 iunie 2022. Cu Reghecampf pe bancă, Știința a încheiat sezonul de campionat pe locul trei și a părăsit Cupa României în faza semifinalelor, unde a pierdut cu Sepsi.

Totuși, Reghecampf a calificat-o pe Universitatea Craiova în preliminariile Conference League, grație victoriei din barajul cu FC Botoșani.

25 de victorii, 7 egaluri și 12 înfrângeri a înregistrat Laurențiu Reghecampf pe banca Universității Craiova.

UPDATE: A venit și anunțul clubului!

„OFICIAL | 𝐋𝐚𝐮𝐫𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐮 𝐑𝐞𝐠𝐡𝐞𝐜𝐚𝐦𝐩𝐟 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐧𝐨𝐮𝐥 𝐚𝐧𝐭𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫 𝐚𝐥 𝐒̦𝐭𝐢𝐢𝐧𝐭̦𝐞𝐢!

Laurențiu Reghecampf revine pe banca tehnică a Universității Craiova. Suporterii alb-albaștri îl cunosc deja pe experimentatul tehnician, Știința, sub îndrumarea sa, arătând un fotbal așa cum ne dorim cu toții, ofensiv și spectaculos.
Succes, Laurențiu, și abia așteptăm să duci ’Campioana unei Mari Iubiri’ acolo unde îi este locul!“, se arată într-un comunicat al clubului.

Citește și: Eugen Neagoe, după demitere: „Nu am ce să-mi reproșez“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS