12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUniversitatea Craiova și-a prezentat „armura“ pentru sezonul 2023-2024 (VIDEO)

Universitatea Craiova și-a prezentat „armura“ pentru sezonul 2023-2024 (VIDEO)

-

Universitatea Craiova și-a definitivat pregătirea de vară, și-a adjudecat palmaresul și în instanță și mai avea o singură „carte“ de întors. Acum, înaintea primului meci din noul sezon competițional, Știința și-a prezentat echipamentul pentru ediția 2023-2024. A făcut-o cu fast, în Piața Mihai Viteazul, așa cum îi stă bine unui club cu suporteri pătimași.

Suporterii prezenți au avut parte de dans, muzică mixată de Mihai Ciobănescu, diverse concursuri organizate de partenerul tehnic Puma și, bineînțeles, a sponsorului principal Betano. Click aici pentru foto!

În atenția celor prezenți au fost și câțiva dintre reprezenanții Craiovei Maxima, dar și o replică a trofeului Cupei UEFA sau trofeele actuale ale Universității. Atmosfera s-a încins brusc grație lui Ciri Mayer și a Deliei, care a încheiat seara. Bineînțeles, nu înainte ca alb-albaștrii să urce pe scenă, alături de trei suporteri (Anda Lazăr, Sorin Bonea și Alin Raicu) și să prezinte noul echipament.

În lumina reflectoarelor au fost și antrenorul Eugen Neagoe, dar și Gică Craioveanu, al cărui nume a fost scandat minute bune de fanii prezenți. De altfel, „Grande“ Craioveanu, Andrei Ivan și Nicușor Bancu au acordat și interviuri în care au vorbit despre noua „armură“, dar și despre așteptările legate de noul sezon. VEZI VIDEO!

Universitatea Craiova debutează în noua ediție de campionat luni, de la ora 21.30, pe stadionul „Arcul de triumf“, împotriva nou promovatei Dinamo.

Citește și: Universitatea Craiova, la un pas de un nou tun pe piaţa transferurilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

A murit după ce fost surprins de un...

Un bărbat, de 54 de ani, a murit, astăzi,...

ȘTIRI GdS