17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUniversitatea Craiova, la un pas de un nou tun pe piaţa transferurilor

Universitatea Craiova, la un pas de un nou tun pe piaţa transferurilor

Universitatea Craiova a reuşit o singură mutare importantă în această vară, în speţă repatrierea lui Alex Mitriţă, dar lucrurile nu par să rămână aşa. Finanţatorul Ştiinţei, Mihai Rotaru, a afirmat zilele trecute că lotul lui Eugen Neagoe va fi îmbunătăţit cu un mijlocaş ofensiv, în genul lui Cicâldău.

„Căutăm un singur jucător. Să spunem că este profilul lui Cicâldău. Am făcut o ofertă deja, dar nu e din România jucătorul, așteptăm răspunsul”, afirma Mihai Rotaru.

Şi obiectivul lui Rotaru este foarte îndrăzneţ. Universitatea Craiova l-a ofertat pe Filip Krastev, fotbalist alintat „magicianul Bulgariei”, conform Fanatik. Originar din Sofia, Krastev are 21 de ani, 1.78 metri şi este deținut de Manchester City. Este evaluat de Transfermarkt la 4 milioane de euro, iar oficialii Ştiinţei vor să-l aducă în primă fază sub formă de împrumut, iar dacă „implantul“ va fi reuşit, să-l cumpere definitiv.

Filip Krastev s-a făcut remarcat prin calitățile sale fotbalistice încă de la 18 ani. A atras atenţia mai multor cluburi din Premier League, cum ar fi Leicester şi Manchester City, ultima reuşind transferul de la Slavia Sofia pentru 2,3 milioane de euro. Ulterior el a fost împrumutat Lommel SK, club deținut de City Football Group. Tot sub formă de împrumut a mai evoluat pentru Levski Sofia, Troyes și SC Cambuur, cele două fiind de asemenea deținute de șeicii de la Manchester City.

În sezonul precedent a jucat la Levski. Filip Krastev a bifat 33 de meciuri în campionat, a marcat 8 goluri și a oferit 6 pase decisive.

Universitatea Craiova va debuta în noul sezon competițional al Superligii împotriva nou promovatei Dinamo. Meciul va avea loc luni, de la ora 21.30, la București. 

Citeşte şi: Haide și tu la dezvăluirea noului echipament al Leilor din Bănie!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS