22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalHaide și tu la dezvăluirea noului echipament al Leilor din Bănie!

Haide și tu la dezvăluirea noului echipament al Leilor din Bănie!

Vineri, 14 iulie, începând cu ora 18, în Piața Mihai Viteazul din Craiova, Betano vă invită la un show de proporții, plin de surprize, vedetele serii fiind noile echipamente ale Universității Craiova pentru sezonul 2023-2024.

Iubitorii sportului-rege vor putea participa la numeroase activități pregătite de Betano într-un spatiu special amenajat. Cei care vor dori să își arate îndemânarea în fața publicului sunt invitați să intre pe teren, să şuteze și să înscrie un gol la concursul „Lovitură Liberă” sau să simuleze un antrenament și să marcheze un gol la poartă, în cadrul concursului „Antrenează-te ca un jucător”.

Concursuri cu premii pentru fani

Piața Mihai Viteazul se va transforma într-un teren de fotbal care va aștepta suporterii adevărați să fie aproape de noile uniforme ale leilor. De asemenea, fanii pot admira replica trofeului Cupei UEFA, pe care Craiova Maxima ar fi putut să o obțină în anul 1983, precum și trofeele actuale ale campioanei Craiovei. Mai mult, jucătorii echipei vor fi prezenți la eveniment, iar pasionații vor avea ocazia să facă poze și să le ceară autografe favoriților.

Printre activitățile la care pot participa fanii adevărați ai alb-albaștrilor, se regăsesc și concursurile „Arcade”, care presupune controlarea manetelor unui aparat, astfel încât participanții să reușească să prindă cu o gheară mecanică unul dintre premii și „Cash Grabber”, unde mai multe vouchere vor fi aruncate în aer, iar concurentul trebuie să prindă cât mai multe dintre acestea, într-un timp limitat.

Pentru cei ce doresc să simtă experiența unui turneu adevărat, Betano pune la bătaie în cadrul evenimentului un campionat de FIFA, unde jucătorii vor fi împărțiți în două echipe, iar câștigătorii vor avea ocazia să se dueleze în fața susținătorilor.

Pe lângă toate aceste activități, Betano pregătește și alte surprize pe care le vei putea trăi chiar în Piața Mihai Viteazul, până la ora 22.00.

Vino alături de Leii din Bănie și vei fi primul care va admira în exclusivitate echipamentele Universității Craiova din noul sezon!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS