19.8 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalInstanţa a făcut lumină: palmaresul este la Universitatea Craiova, nu la FCU!

Instanţa a făcut lumină: palmaresul este la Universitatea Craiova, nu la FCU!

Universitatea Craiova a obţinut astăzi confirmarea că este deţinătoarea palmaresului! Curtea de Apel Timișoara a constatat că dreptul de proprietate asupra palmaresului sportiv al echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova şi a tuturor derivatelor acestuia, precum şi dreptul de a utiliza în mod exclusiv în scopuri comerciale şi sportive palmaresul echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova şi toate derivatele acestuia aparține Clubului Sportiv Universitatea Craiova. Hotărârea este executorie, dar poate fi contestată de familia Mititelu în termen de 30 de zile.

Solutia pe scurt:

Respinge apelul formulat de apelantul-intervenient accesoriu CLUB SPORTIV U CRAIOVA S.A. Admite apelul formulat de apelantul-reclamant CLUB SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA împotriva sentinţei civile nr. 149/23.05.2017 pronunţată de Tribunalul Dolj în dosarul nr. 11665/63/2014**. Schimbă în parte decizia apelată în sensul că admite în parte acţiunea formulată de reclamantul CLUB SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA în contradictoriu cu pârâta FOTBAL CLUB U CRAIOVA S.A. prin lichidator judiciar AGENŢIA DE INSOLVENŢĂ S.P.R.L. şi constată că reclamanta deţine dreptul de proprietate asupra palmaresului sportiv al echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova şi a tuturor derivatelor acestuia, precum şi dreptul de a utiliza în mod exclusiv în scopuri comerciale şi sportive palmaresul echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova şi toate derivatele acestuia. Menţine în rest dispoziţiile sentinţei apelate. Cu recurs, în 30 de zile de la comunicare, care se va depune la Curtea de Apel Timişoara. Pronunţată la data de 10.07.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei“, se arată în soluţia Curţii de Apel Timişoara.

„Palmaresul este ACASĂ! Curtea de Apel Timișoara s-a pronunțat astăzi și a consfințit încă o dată: Clubul Sportiv Universitatea Craiova deține palmaresul istoric și tot ceea ce derivă din el. A meritat!“, acesta a fost mesajul Ştiinţei postat pe pagina de Facebook.

Citeşte şi: Alex Cicâldău, tot mai departe de Universitatea Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS