13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAlex Cicâldău, tot mai departe de Universitatea Craiova

Alex Cicâldău, tot mai departe de Universitatea Craiova

Conducerea clubului Universitatea Craiova îşi doreşte să meargă la sigur pe piaţa transferurilor. Din acest motiv jucătorii doriţi sunt mai greu de adus şi întârzie să apară. După Alex Mitriţă, finanţatorul Ştiinţei, Mihai Rotaru, a făcut o ofertă şi pentru Alex Cicâldău. Acesta s-a reîntors la Galatasaray după împrumutul de la Al-Ittihad Kalba, dar nu mai intra în vederile antrenorului Okan Buruk. Internaţionalul român nu a prins lotul pentru cantonamentul din Austria. Conducerea „Cim Bom Bom“ este dispusă să-l împrumute oricărui club dispus să-i achite salariul anual de 800.000 de euro. Aici a intervenit o problemă pentru reprezentanţii Ştiinţei, pentru că oferta lui Mihai Rotaru este de doar 250.000 de euro pe an.

Fotbalistul originar din Medgidia mai are contract cu gruparea „Cim Bom Bom“ până în 30 iunie 2026

Alex Cicâldău s-ar putea întoarce în Emiratele Arabe Unite. Internaţionalul român de 26 de ani este dorit de Mirel Rădoi la Al-Bataeh. Arabii au făcut şi ei o ofertă pentru un împrumut de un an şi o eclipsează pe cea a Universităţii Craiova. Al-Bataeh este gata să-i achite lui „Cic“ un salariu de 500.000 de euro pe an şi pare să aibă câştig de cauză.

Conclurenţa pentru Alex Cicâldău a crescut între timp. Cotidianul turc Cumhuriyet scrie că şi Bașakșehir este gata să-l transfere pe român, pentru că și-a stabilit ca obiectiv în sezonul 2023 / 2024 o clasare în primele patru locuri. „Responsabilii clubului au avut deja o întâlnire cu impresarul jucătorului”, a anunţat publicaţia citată.

De serviciile lui „Cic“ s-a mai interesat şi Sampdoria.

Reamintim că Alex Cicâldău s-a transferat în vara anului 2021 de la Universitatea Craiova, la Galatasaray, pentru 6.500.000 de euro.

Citeşte şi: Superliga | S-a stabilit noul antrenor al Rapidului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS