14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 | Gugu și Dina, încrezători în noul proiect de la ACSO Filiași

Liga 3 | Gugu și Dina, încrezători în noul proiect de la ACSO Filiași

ACSO Filiași a anunțat joi seară transferurile fundașilor Eduard Dina, de la Universitatea II Craiova, și Costinel Gugu, de la Gloria Bistrița. Cei doi au explicat astăzi ce a stat la baza deciziei de a semna cu gruparea doljeană.

„Mă bucur că iau parte la un proiect frumos. Am o relație foarte bună cu Florin Spînu și am văzut că în ultimii ani s-a făcut performanță la ACSO Filiași. Îmi doream totodată să fiu acasă, cu familia, și asta m-a determinat să semnez. Viața de fotbalist nu e prea lungă. Cu toate că este prea devreme pentru mine să revin acasă, eu îmi asum totul. Nu sunt un genul de jucător care se plimbă. Mai bine rămân acasă, alături de familie și mă alătur acestui proiect frumos. Cunosc majoritatea colegilor, staff-ul, conducerea… Oamenii m-au primit minunat și este exact ce îmi trebuie acum. Sper să facem o figură frumoasă în campionatul următor“, a excplicat Costinel Gugu.

„Mă bucur că m-am întors la Filiași. Îmi era un pic dor de colegi, de conducere, pentru că m-am înțeles bine cu toată lumea. Avem planuri mari împreună. Vream să facem performanță, pentru că avem o echipă bună, cu jucători foarte buni. M-au sunat și iarna trecută, dar eu eram sub contract cu Universitatea Craiova și nu puteam pleca. Avem o relație bună, deschisă și nu am stat prea mult pe gânduri acum, când am semnat“, a declarat Edi Dina.

Citește și: Liga 3 | ACSO Filiași i-a cooptat pe Eduard Dina și Costinel Gugu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS