12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalRapid - „U“ Craiova 2-3 | Alexandru Crețu a spus lucrurilor pe nume

Rapid – „U“ Craiova 2-3 | Alexandru Crețu a spus lucrurilor pe nume

Alexandru Creţu, demon şi înger pentru Universitatea Craiova în partida cu Rapid, câştigată cu 3-2 în 10 oameni, a apreciat rezultatul, dar a punctat că este un sezon ratat pentru Ştiinţa.

„Cred că a fost un meci spectaculos, pe contre. Am rămas repede cu om în minus și ne-a fost mai greu. Ei au marcat două goluri din penalti. Cred că primul a fost acordat cam ușor, dar al doilea, la mine, a fost. M-a lovit mingea direct în mână, n-am protestat, n-am avut ce să-i fac. Mă bucur că mi-am ajutat echipa să scoată un rezultat bun. Nu mai contează pe ce post joc atât timp cât îmi ajut echipa. Important este să terminăm pe locul patru, poate ne ajută ‘U’ Cluj să câștige Cupa și să dăm baraj. Ne pare rău că ajungem să stăm la mâna altora“, a spus Alexandru Creţu, la Digi Sport.

„Nu cred în locul 3“

„Anul ăsta este un an eșuat total pentru noi! Nu poți să stai până în ultima etapă să vezi dacă joci în Europa… E trist! Foarte, foarte puțin pentru Craiova! Vom trage linie la final, vedem ce va decide conducerea și unde vom fi la anul. Mai avem șanse la locul trei, dar Farul… Felicitări echipei campioane, au câștigat meritat, dar cred că petrec o săptămână continuu de acum. E greu, vă dați seama, nu cred în locul trei, vedem ce face „U” Cluj în Cupă. Mă bucur pentru cei de la Farul, au meritat, au jucat copiii. Domnul Hagi merită felicitat pentru ce face, ridică fotbalul din România“, a completat mijlocaşul Ştiinţei.

În ultima etapă din play-off, Universitatea Craiova joacă pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Ocupanta locului 3, râvnit de alb-albaştri, CFR Cluj, o înfruntă proaspăta campioană, Farul, în Gruia. Cele două partide se dispută duminică, de la ora 21.00.

Citeşte şi: Rapid – „U“ Craiova 2-3 | Alb-albaștrii au câștigat în zece și au amuțit Giuleștiul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS