25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUniversitatea Craiova – FCSB | Hai cu victoria, „leilor“!

Universitatea Craiova – FCSB | Hai cu victoria, „leilor“!

Universitatea Craiova o întâlnește astăzi, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe FCSB. Derbiul din etapa a 6-a din play-off-ul Superligii este mai „fierbinte“ ca niciodată, pentru că o victorie a alb-albaștrilor ar propulsa-o pe Știința pe locul 2! Asta pe lângă mândria de a mai răpune o dată rivala din Capitală și de a-i demonstra lui Gigi Becali că bugetul nu joacă pe teren.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu FCSB!

Un ingredient care nu putea lipsi și care asigură spectacolul în „Templul“ oltenilor îl reprezintă publicul. Așa cum au obișnuit, „leii“ din tribune și-au făcut datoria și astăzi se anunță o asistență de 30.000 de spectatori. În mod sigur organizatorii vor anunța „sold out“ întrucât pe piață mai erau foarte puține bilete.

CCA a anunțat o brigadă bună

Derbiul din Bănie va fi arbitrat de Istvan Kovacs (Carei). Acesta va fi ajutat de asistenții Vasile Marinescu (București) și Ovidiu Artene (Vaslui) și de „rezerva“ Marian Barbu (Făgăraș).

VAR-ul va fi asigurat de Cătălin Popa (Pitești) și Andrei Constantinescu (București).

Rolul de observator din partea CCA îl va avea Irina Mîrț (București). LPF l-a indicat supervizor pe Ion Cățoi (București).

Eugen Neagoe: „Vrem să facem suporterii fericiți!“

Antrenorul Universității Craiova, Eugen Neagoe, se așteaptă la un meci spectaculos și speră ca punctele să rămână în Bănie.

„În primul rând, ne dorim să fie un meci spectaculos. Vrem să facem suporterii fericiți! În cazul unei victorii, am urca în clasament. Ne dorim să ne apropiem de locurile fruntașe. Cred că băieții merită asta! Au dat dovadă de spirit, de caracter, în ultimele meciuri. Sunt convins că putem să jucăm mult mai bine.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Au mai rămas cinci jocuri, sunt conștient că întâlnim echipe valoroase, dar vrem să câștigăm toate meciurile. Cred că am arătat că suntem o echipă spectaculoasă. Avem cele mai multe goluri marcate, avem cea mai bună posesie dintre cele șase echipe. Ne interesează atât rezultatul, cât și spectacolul.

Lovitura de start o va da Rodion Cămătaru!

Lipsește Alex Crețu, suspendat. În rest, toți jucătorii din cantonament sunt valizi. Nu știu cum a apărut în presă informația că Ivan este accidentat. A fost o problemă minoră, nu are absolut nimic. Nu pot să mint! Nu vreau să ne păcălim adversarul, că avem jucători accidentați. Noi nu putem să aruncăm fumigene, ca pe vremuri!

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

A fost o săptămână în care s-a vorbit doar despre arbitraj. Au fost și alte meciuri în care o echipă a fost distrusă practic și nu s-a mai vorbit atât despre arbitraj. Mi-aș dori să nu mai avem asemenea discuții. Noi am marcat un gol la meciul cu FCSB și ne-a fost anulat. Nici acum nu știu ce ofsaid s-a văzut la Koljic. Dar nu vreau să discut despre asta. Vreau să-mi canalizez energia pe ce avem de făcut în meciuri. Îmi doresc un arbitraj bun și cel mai bun să câștige!“, a spus „Geană“.

Elias Charalambous: „Obiectivul nostru este să câștigăm“

De partea cealaltă a baricadei, tehnicianul cipriot al FCSB-ului, Elias Charalambous, a vorbit mai mult despre meciul pierdut cu Rapid și despre arbitraj, decât despre derbiul din Bănie. Iată ce a spus despre lupta din această seară.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

„Ne așteaptă un alt meci foarte greu, în deplasare, cu Craiova. Știm că Universitatea este o echipă bună, așa cum sunt toate echipele din play-off. Cu toate ne va fi greu, știm asta. De aceea încercăm să pregătim echipa cât de bine se poate pentru ca aceasta să aibă evoluții satisfăcătoare. În privința viitorului meci, obiectivul nostru este să câștigăm cele trei puncte. Cred în jucătorii mei, în staff-ul meu și cred că putem face lucruri pozitive“, a spus Charalambous la conferința de presă.

Superliga, play-off, etapa 6:

Sâmbătă, 29 aprilie: Sepsi Sf. Gheorghe – Farul Constanţa 1-1.
Duminică, 30 aprilie – ora 21.00: „U“ Craiova – FCSB.
Luni, 1 mai – ora 20.30: Rapid – CFR Cluj.

Clasament: 1. Farul 43 puncte (golaveraj 9-7), 2. CFR Cluj 38 (6-6), 3. FCSB 37 (6-5), 4. „U“ Craiova 35 (9-7), 5. Rapid 31 (5-8), 6. Sepsi 25 (7-9).

Superliga, play-out, etapa 6:

Vineri, 28 aprilie: FCU Craiova – Chindia Târgoviște 1-0.
Sâmbătă, 29 aprilie: CS Mioveni – FC Argeş 0-2, Petrolul Ploieşti – FC Botoșani 1-0.
Luni, 1 mai – ora 15.00: U Cluj – FC Voluntari.
Marţi, 2 mai – ora 20.00: UTA Arad – AFC Hermannstadt.

Clasament: 7. FCU 31 (10-5), 8. Petrolul 31 (7-4), 9. Hermannstadt 27 (8-4), 10. Botoşani 27 (5-2), 11. U Cluj 26 (6-5), 12. Voluntari 24 (9-7), 13. Chindia 22 (4-6), 14. UTA 18 (4-6), 15. Argeş 20 (4-7), 16. Mioveni 11 (0-11).

Citește și: Maximii au făcut baie de mulțime și la 40 de ani de la meciul cu Benfica

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS