17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCU Craiova - Petrolul Ploieşti | Se anunţă un meci de care pe care

FCU Craiova – Petrolul Ploieşti | Se anunţă un meci de care pe care

FCU Craiova şi Petrolul Ploieşti se întâlnesc vineri, de la ora 21.00, în Bănie, într-o partidă contând pentru etapa a 2-a din play-out-ul Superligii.

Descoperă oferta Superbet pentru partida cu Petrolul!

Disputa va fi arbitrată de Cătălin Popa (Piteşti), ajutat de asistenţii Ovidiu Artene (Vaslui) şi Romică Bîrdeş (Piteşti). Al patrulea oficial va fi Iulian Dima (Bucureşti). VAR-ul va fi asigurat de Marcel Bîrsan şi Radu Adrian Ghinguleac (ambii din Bucureşti).

Observator din partea CCA va fi Vasile Bratu (Slobozia). LPF l-a desemnat supervizor pe Marian Bucurescu (Bucureşti).

Nicolo Napoli a făcut pagubă în buget

FCU Craiova a profitat cum a putut de întreruperea de campionat prilejuită de meciurile echipelor naţionale. Astfel, băieţii lui Nicolo Napoli au câştigat amicalul susţinut în faţa divizionarei secunde Viitorul Pandurii Târgu Jiu cu 5-3, apoi a pregătit minuţios disputa cu Petrolul. Alte informaţii legate despre disputa cu „lupii galbeni“ nu sunt şi asta pentru că oficialii echipei patronate de familia Mititelu au decis să nu organizeze vreo conferinţă de presă.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Altfel, dintr-un motiv legat de relaţiile cu mass media clubul FCU Craiova a fost amendat zilele trecute de către Comisia de Disciplină a FRF cu 5000 lei. Motivul l-a reprezentat neparticiparea antrenorului Nicolo Napoli la flash interviul de după meciul cu CS Mioveni, câştigat cu 3-0, pe teren propriu.

Florin Pârvu: „Ştim ce avem de făcut!“

De partea cealaltă, antrenorul Petrolului Ploieşti, Florin Pârvu, a vorbit laudativ la adresa formaţiei FCU, dar speră să-i strice calculele în disputa de vineri.

„E primul meci după pauza competiţională şi pot spune că întâlnim o echipă foarte bună. În sezonul regular s-a bătut până în ultimul moment pentru a intra în play-off. E o echipă cu un lot de jucători foarte buni. Ştim ce ne aşteaptă, am făcut analiza lor. FCU are jucători care pot face diferenţa, dar o să fim bine atât timp cât vom sta bine defensiv. Ştim ce avem de făcut şi cred că vom reuşi să-i blocăm foarte bine.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Nicolo Napoli este un antrenor care activează de foarte mult timp în fotbalul românesc. A conchetat foarte mult timp cu această echipă şi cunoaşte foarte bine tot ce se întâmplă în club. Este un antrenor cu mare experienţă, deci va fi un duel interesant. Noi venim după două jocuri câştigate, avem încredere şi sunt premise pentru a face un joc bun şi vineri şi pentru a ne întoarce cu puncte de la Craiova. Sper să fie un meci plăcut, iar noi să ne întoarcem victorioşi“, a declarat tehnicianul.

O viroză a făcut ravagii în lotul „lupilor“

Florin Pârvu nu a fost deloc încântat de modul cum au decurs lucrurile în pregătire în pauza competiţională. Asta pentru că mai mulţi jucători au contractat un virus şi nu s-au putut antrena.

„Ce pot spune este că ne-a dat puţin peste cap săptămâna trecută o viroză în cadrul echipei. A scos din antrenament o mare parte dintre jucători. Mai sunt ceva probleme şi acum. Gicu Grozav nu a fost ieri la antrenament şi mai fost şi alţii. Staff-ul medical lucrează din greu pentru a-i readuce la o capacitate bună pentru antrernamente.

Dacă mă întrebai înainte, pauza asta o aşteptam cu mare interes. Voiam să vină, pentru că am avut o perioadă foarte grea. Dar acum, cu tot ce s-a întâmplat, parcă mai mult ne-a încurcat. Suntem în situaţia în care suntem şi această viroză ne-a afectat destul de serios. Sunt jucători cu febră, unii au luat şi antibiotice“, a explicat Pârvu.

Bart Meijers: „Trebuie să fim atenţi“

Tot din tabăra prahoveană, mijlocaşul olandez Bart Meijers ştie că misiunea Petrolului la Craiova nu va fi uşoară, dar s-a arătat încrezător.

„Meciul de la Craiova va fi unul greu. Cred că FCU este una dintre cele mai bune echipe din play-out. Este o formaţie care joacă deschis, îi place să atace şi este bine organizată pe faza de apărare. Unul dintre jucătorii lor buni este Achim. Are experienţă, iar atunci când are mingea este relaxat şi este un bun pasator. Mai periculoşi sunt însă jucătorii lor de atac, începând cu Bauza şi Baeten. Au fotbalişti tehnici şi pot decide un meci, deci trebuie să fim atenţi la ei. Au luptat până în ultima clipă pentru play-off şi, dacă nu mă înşel, în 2023 nu au pierdut decât un meci, pe cel cu Sepsi, deci sunt în formă.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Noi am făcut rezultate bune în ultimele două partide. Avem un moral bun, echipa este unită, deci cred că putem spera la un rezultat bun la Craiova. Cred că va fi un meci spectaculos şi disputat, iar dacă noi vom reuşi să ne ridicăm nivelul va fi foarte bine“, a declarat olandezul.

Superliga

Play-off, etapa 2:

Sâmbătă, 1 aprilie – ora 21.45: Rapid – Farul Constanta.
Duminică, 2 aprilie – ora 21.00: „U“ Craiova – CFR Cluj.
Luni, 3 aprilie – ora 20.30: Sepsi – FCSB.

Clasament: 1. Farul 35 puncte (golaveraj 2-1), 2. CFR Cluj 33 (2-2), 3. FCSB 30 (1-1), 4. „U“ Craiova 28 (1-1), 5. Rapid 27 (2-2), 6. Sepsi 21 (1-2).

Play-out, etapa 2:

Vineri, 31 martie – ora 21.00: FCU – Petrolul.
Sâmbătă, 1 aprilie – ora 12.00: UTA Arad – U Cluj, ora 17.00: Hermannstadt – FC Botoșani.
Duminică, 2 aprilie – ora 13.30: FC Argeş – FC Voluntari.
Luni, 3 aprilie – ora 17.30: CS Mioveni – Chindia Târgoviște.

Clasament: 1. FCU 23 (3-0), 2. Petrolul 21 (1-0), 3. U Cluj 20 (2-0), 4. Botoşani 19 (1-0), 5. Voluntari 18 (1-1), 6. Hermannstadt 17 (1-1), 7. Chindia 16 (0-1), 8. UTA Arad 14 (0-1), 9. FC Argeş 14 (0-2), 10. Mioveni 11 (0-3).

Citeşte şi: Liga 2 / Programul meciurilor din runda a 2-a din play-off şi play-out

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS