17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMihai Rotaru: „Este exclus să fiu investitor la o altă echipă din România!“

Mihai Rotaru: „Este exclus să fiu investitor la o altă echipă din România!“

Finanțatorul formației Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a negat vehement zvonul lansat Prosport. Conform acestui zvon, Mihai Rotaru și Marian Iancu ar fi urmat să devină în vară investitori la Petrolul Ploiești, alături de Marian Copilu, fostul angajat al Științei. Totul s-a dovedit a fi o inepție!

„De unde a apărut informația că aș putea investi la Petrolul, nu știu. Chiar eram surprinși că de obicei delegații echipei oaspete stau lângă galeria proprie pe ‘Ilie Oană’, iar acum ne-au pus lângă galeria Petrolului. Probabil au vrut să ne atragă cu atmosfera făcută de fani. Autoritățile de acolo trebuie să pună mână de la mână să rezolve situația. Noi suntem angrenați pentru un obiectiv care înseamnă podiumul Ligii 1. Cum se spune, play-off-ul e pentru oameni mari, acolo începe spectacolul. Este exclus să fiu investitor la o altă echipă de fotbal din România! Poate doar o echipă de liga a 4-a. Nici nu mi-a trecut prin cap. M-au lăsat cu CSA Steaua, acum mă iau cu Petrolul Ploiești“, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Și Marian Iancu a negat implicarea

Reacția lui Mihai Rotaru vine la doar câteva ore de la o intervenție făcută de omul de afaceri Marian Iancu, fost investitor la Poli Timișoara și simpatizant al Rapidului.

Exclus! Nu cunosc pe nimeni, nu sunt atașat sufletește (de Petrolul – n.r.). Nu mă pot implica într-un loc în care nu cunosc pe nimeni și, în primul rând, nu mă atrage. Eu sunt rapidist! E exclus ca un rapidist să investească vreodată la Ploiești! Nu există așa ceva, cu siguranță“, a spus Marian Iancu, chiar pentru Prosport.

Citește și: Gata! Marius Croitoru a primit mulțumiri și de la FC Argeș

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS