11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCSB – „U“ Craiova | Alb-albaștrii au făcut gălăgie pentru galerie (VIDEO)

FCSB – „U“ Craiova | Alb-albaștrii au făcut gălăgie pentru galerie (VIDEO)

-

Universitatea Craiova pregătește cu atenție fiecare amănunt legat de meciul cu FCSB, programat duminică, de la ora 20.00, pe Arena Națională.

Cum importanța jocului este foarte mare și suporterii sunt pe „baricade“ și se organizează pentru a da o mână de ajutor. Imediat după succesul cu CFR Cluj membrii Peluzei Nord au început să pregătească deplasarea din Capitală. Astăzi i-a „completat“ clubul cu o acțiune în Electroputere Mall, menită să vândă din biletele primite din partea organizatorilor. La întâlnirea cu fanii au participat jucătorii Laurențiu Popescu, Vladimir Screciu, Mihai Căpățînă, Alexandru Ișfan Ștefan Baiaram și Basilio Ndong. N-a lipsit nici antrenorul Eugen Neagoe de la autografe și pozele cu fanii. Știința l-a pus la dispoziție și pe Dan Buzărnescu, campionul țării la jocul FIFA.

Întâlnirea a fost interactivă, pentru că au fost luați la întrebări și suporterii mici și mari. Unii au depănat din experiențele de neuitat petrecute pe stadioanele țării, iar alții s-au mulțumit să le transmită favoriților gândurile lor bune și dorințele legate de obiective.

Urmăriți interviurile video cu jucătorii Științei de la finalul acțiunii din Electroputere Mall!

Citește și: Pavel Badea: „O victorie ar însemna o confirmare a valorii grupului“ (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cod galben de precipitații

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de...

ȘTIRI GdS