16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalPetrolul Ploieşti i-a mulţumit lui Nicolae Constantin!

Petrolul Ploieşti i-a mulţumit lui Nicolae Constantin!

Oficialii clubului Petrolul Ploieşti şi antrenorul Nicolae Constantin au ajuns la un acord privind încetarea colaborării. S-a ajuns aici în urma rezultatelor stabe înregistrate în 2023, gruparea prahoveană înregistrând înfrânegeri pe linie: 0-1 cu CS Mioveni, 1-2 cu Chindia şi 0-5 cu FC Botoşani.

„Mulțumim, Nicolae Constantin!
Imediat după meciul pierdut de la Botoșani, Nicolae Constantin şi-a anunțat intenția de a demisiona din funcția de antrenor principal al echipei noastre. Decizie pe care şi-a menținut-o, iar, astăzi, tehnicianul a ajuns la un acord cu clubul nostru, privind încetarea colaborării pe cale amiabilă.
În funcție din vara anului 2021, Nicolae Constantin a fost cel sub mandatul căruia, la finele stagiunii precedente, FC Petrolul a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc, după o pauză de șapte ani. Acum, Constantin lasă echipa pe locul opt în Superliga, după 23 de etape, cu un total de 30 de puncte. Este un bilanț mai mult decât onorabil pentru o nou promovată. Mulțumim, Nicolae Constantin, și mult succes pe mai departe!
În ceea ce privește viitoarea componență a staffului tehnic, aceasta va fi definitivată in perioada imediat următoare“
, a anunţat gruparea prahoveană pe pagina oficială a clubului.

Citeşte şi: LPF a anunţat echipa etapei 24 din Superliga

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS