10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSuperliga | Dănuţ Coman a revenit în funcţia de preşedinte la Hermannstadt

Superliga | Dănuţ Coman a revenit în funcţia de preşedinte la Hermannstadt

Dănuţ Coman s-a întors în funcţia de preşedinte al clubului AFC Hermannstadt, informează pagina oficială de Facebook a sibienilor. Omul de fotbal de 43 de ani plecase de la Hermannstadt în luna august a anului trecut în urma problemelor financiare cu care se confrunta echipa. Interesant este că nici acum clubul sibian nu stă extraordinar la capitolul financiar.

„Bine aţi (re)venit, domnule preşedinte! Dani Coman, preşedintele executiv AFC Hermannstadt, este #oficial unul dintre noi! Acest om & profesionist nu mai are nevoie de nici o prezentare. Putem spune că a înfăptuit foarte mult bine pentru fotbalul sibian. Mai putem completa că astăzi suntem fericiţi! Sibiul are fotbal şi are iar un conducător pe măsură!“, a anunţat AFC Hermannstadt, viitoarea adversară a Universităţii Craiova.

Tot astăzi, AFC Hermannstadt a anunţat că a întrerupt contractul în condiții amiabile cu mijlocaşul craiovean Ionuţ Năstăsie (31 de ani).

AFC Hermannstadt, echipă pregătită de Marius Măldărăşanu, ocupă locul 9 în clasamentul Superligii. Reamintim că gruparea sibiană a fost sancţionată cu deducerea a 9 puncte, conform hotărârii Comisiei pentru Acordarea Licenţei Cluburilor la mijlocul lunii decembrie 2022.

Citeşte şi: Liga 2 | Yevhen Smirnov, ultimul sosit la CSM Slatina

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS